Deja e prea mult! Fratele lui Prisăcaru de la CSM sare la gâtul lui Ion Pitaru. Reacția fostei glorii a Târgoviștei

Prezența lui Ion Pitaru în Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița îi deranjează teribil pe frații Prisăcaru, Ciprian și Eduard, primul – bașkan la CSM Târgoviște, club cu buget de peste 7.7 milioane de lei, iar celălalt, președinte pe hârtie la Kinder Târgoviște, club privat despre care au apărut acuzații dure în urmă cu mai puțin de doi ani, inclusiv din sfera politică.  Pe scurt, după ce favoritul lui Ciprian, Ionuț Iugulescu, a fost surclasat de Emil Tudor la alegerile pentru șefia AJF, celălalt Prisăcaru s-a lansat într-o campanie de denigrare a lui Ion Pitaru, fostă glorie a fotbalului târgoviștean, cu sute de prezențe în primele două eșaloane. “Nu poți să faci treaba așa! Nu mi-e frică să o spun, pentru că nu mă dă nimeni afară din oraș sau din țară“, a comentat pentru sportimpact.ro Prisăcaru Eduard alegerea lui Pitaru în C. Ex al AJF. “E un limbric”, a reacționat Pitaru într-o declarație acordată site-ului amintit mai sus.

Lăsați-l în pace pe nea Ion!

Atitudinea persiflantă a lui Prisăcaru Eduard la adresa unui fotbalist care îmbrăca tricoul naționalelor de juniori înainte ca actualul președinte de la Kinder să ajungă la creșă se înscrie în trendul ultimilor ani din fotbalul dâmbovițean. Pitaru a fost dat efectiv dat la o parte din sistem, ajungând să lucreze, cu normă întreagă, ca și controlor la AITT, regia de transport în comun din Târgoviște. În tot acest timp, sprijinit politic de partidele pe la care s-a perindat după cum i-a dictat interesul, Prisăcaru Ciprian a ajuns director la CSM Târgoviște (o știm și pe asta!), iar fratele conduce clubul de fotbal al familiei. “Poate ar trebui să aflăm și noi cum funcționează acest club, Kinder. Să vedem ce relație există între Kinder și CSȘ, că antrenamentele se țin acolo, vară, iarnă, dacă cineva plătește orele, dacă se dau chitanțe sportivilor care achită taxe lunare. Am auzit că la meciurile oficiale de pe stadionul Petrolul chiria ar fi derizorie. Am încredere că presa va intra fără teamă și pe acest subiect și va prezenta oamenilor realitatea. Și ca să înțeleagă toată lumea: alegerea mea în C. Ex s-a făcut cu respectarea regulamentelor în vigoare”, a precizat Pitaru exclusiv pentru DB-sport.ro.

O reacție și mai dură a venit din partea lui Adrian, fiul cel mare al lui Ion Pitaru: “În ce lume trăim? A ajuns un personaj care fără sprijinul fratelui ar fi fost un neica-nimeni să critice o legendă a fotbalului dâmbovițean și unul dintre cei mai buni antrenori de copii și juniori din țară. Le transmit acestor oameni să își vadă de treaba lor. Tatăl meu a făcut ceva în viață, a scris istorie în fotbalul din județul nostru. Ei ce au făcut, în afară de lipit afișe?”. DB-sport.ro a aflat că Bebiță Pitaru a fost contactat telefonic de Prisăcaru Ciprian, vineri dimineață. Directorul de la CSM a transmis că nu există niciun conflict între familia Prisăcaru și Ion Pitaru, și că de vină pentru scandalul creat este jurnalistul care a redactat articolul inițial, de pe sportimpact.ro.

Explicație foto: Prisăcaru Eduard în campania electorală pentru alegerile locale din 2016. Un an mai târziu, fratele său a trecut de la PNL la PSD.

P.S. Numele unui antrenor de la Kinder, Valentin Marian, a apărut frecvent în celebrul scandal Palestra, asociația – fantomă care a tocat zeci de mii de lei, exclusiv din bani publici, în decurs de doar câteva luni.

P.S. 2 Prisăcaru Eduard a refuzat să mai dialogheze cu DB-sport.ro după ce site-ul a relatat că prietena sa a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare purtând tricoul oficial al echipei de volei feminin CSM Târgoviște. La mai puțin de 15 minute de la publicarea articolului, postarea domnișoarei a dispărut de pe Facebook.

P.S. 3 Zilele viitoare veți afla culisele participării lui Prisăcaru Ciprian la cursul de manageri organizat de FRF.

The post Deja e prea mult! Fratele lui Prisăcaru de la CSM sare la gâtul lui Ion Pitaru. Reacția fostei glorii a Târgoviștei appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*