Demonstrație de forță cu a doua echipă din Secuime: FCC Baschet UAV Arad – ACS KSE Târgu Secuiesc 92-63

În etapa cu numărul 27 din Liga Naţională de Baschet Feminin, FCC Baschet UAV Arad a obţinut un succes clar în faţa formaţiei ACS KSE Târgu Secuiesc. În „Sepsi Arena” din Sfântu Gheorghe, s-a încheiat 92-63 pentru arădence, la capătul unei partide controlate cap-coadă de echipa „galben-albastră”.

Confirmând prestația bună de aseară, contra liderului Sepsi, jucătoarele pregătite de Bogdan Bulj şi Cristian Bondor au izbutit să-şi adjudece toate cele patru sferturi ale întâlnirii: 22-14, 23-20, 20-12 şi 27-17. Americanca Angela Beadle s-a revanșat după prestațiile mai puțin reușite din ultimele trei partide și a reuşit un spectaculos double-double , cu 21 de puncte marcate şi nu mai puţin de 18 recuperări. .

După turneul de la Sf. Gheorghe, FCC Baschet UAV a acumulat 27 de puncte în clasament cu un total de 11 victorii şi 5 înfrângeri. Săptămâna viitoare, „galben-albastrele” se deplasează la Cluj-Napoca pentru al treilea turneu al returului din Liga Naţională. În oraşul de pe Someş, arădencele vor întâlni Olimpia CSU Braşov şi CSM Târgovişte, meciurile fiind decisive pentru poziția a treia la finalul sezonului regulat.

Formații și marcatoare:

FCC Baschet UAV Arad: Beadle 21 puncte, Armanu 19, Fodor 15, Poole 10, Ardelean 7, Nagy 6, Karakasevic 6, Hadzovic 6 şi Akathiotou 2.

KSE  Târgu Secuiesc: Wilson 23 puncte, Mitchell 16, Debreczi 14, Czimbalmos 6, Domoks 2 şi Nemeth 2.

 

0
0

Articolul Demonstrație de forță cu a doua echipă din Secuime: FCC Baschet UAV Arad – ACS KSE Târgu Secuiesc 92-63 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*