Depistat în trafic în timp ce transporta ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic un băimărean care transporta cu autoturismul ţigări de proveniență ucraineană. Întreaga cantitate a fost ridicată iar băimăreanul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Ieri, 07 februarie, în jurul orei 15.00, un echipaj format din polițiști ai Compartimentului de Investigaţii Criminale și polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie, care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza oraşului, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada George Coşbuc.

La volanul maşinii a fost identificat un băimărean în vârstă de 52 de ani iar în urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit sub scaunul şoferului şi în torpedou  1 400 ţigarete de provenienţă ucraineană, netimbrate în România

Deoarece băimăreanul nu a putut prezenta documente de provenienţă, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. In cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*