Deportivo La Coruna este pe loc retrogradabil, iar Florin Andone este categoric: „Nu o sa joc in Segunda”

Deportivo La Coruna se afla in pericol de retrogradare, pe locul 19 din La Liga, dar lupta este foarte stransa in subsolul clasamentului, iar Florin Andone este increzator ca va juca in primul esalon si in urmatoarea stagiune.

Atacantul roman a vorbit despre viitorul sau si a declarat categoric ca nu va evolua in liga a doua a Spaniei, el fiind optimist ca Deportivo se va salva de la retrogradare.

”Fara sa fiu lipsit de respect fata de jucatorii de acolo, nu o sa joc in Segunda. Ma gandesc doar la Primera, iar dorinta mea e sa joc in prima liga. Sunt convins insa ca vom reusi sa ne salvam de la retrogradare. Vom lupta pana in ultima clipa pentru a ramane in Primera, asta pentru ca Deportivo nu este un club de liga secunda”, a spus Florin Andone, potrivit Telekom Sport.

In cazul in care Deportivo nu va reusi sa scape de retrogradare, vom afla ulterior daca Florin Andone isi va rezilia contractul cu gruparea spaniola.

The post Deportivo La Coruna este pe loc retrogradabil, iar Florin Andone este categoric: „Nu o sa joc in Segunda” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*