Deputat Viorica Cherecheş: „Persoanele cu dizabilităţi sunt persoane speciale”

Deputat Viorica Cherecheş: „Persoanele cu dizabilităţi sunt persoane speciale”

Anual, pe data de 3 decembrie este marcată Ziua interna

țională a persoanelor cu dizabilități (International Day of People with Disability). Deputatul liberal de Maramureş, Viorica Cherecheş a transmis un mesaj de susţinere pentru aceşti „oameni speciali”.

Persoanele cu dizabilităţi au calităţi speciale care compensează deficienţa”, a spus Dr. Viorica Cherecheş.

Scopul acestei zile este de a conştientiza nevoile persoanelor cu dizabilităţi, dar şi de a promova și implementa programele destinate îmbunătățirii condițiilor de viață pentru aceştia.

„Noi trebuie să le oferim înţelegere, sprijin şi dragoste, pentru că acestea sunt cele mai importante lucruri pe care oamenii şi le pot dărui unul altuia. Astăzi, de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi, să aducem un strop de lumină acestor oameni cu adevărat speciali, să simtă că nu sunt singuri şi le sunt alături mulţi oameni inimoşi”, a mai adăugat medicul. 


Parlamentarul susţine drepturile acestui segment de populaţie prin promovarea de proiecte de lege în beneficiul lor dar şi prin intervenţii în plenul Camerei Deputaţilor. Întreaga comunitate trebuie să se implice pentru a-i susţine pe aceşti oameni speciali.

„Cu toţii trebuie să susţinem drepturile şi demnitatea acestor persoane speciale pentru că fac parte din comunitate”, a concluzionat deputatul liberal de Maramureş, Dr. Viorica Cherecheş.  

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*