Deputatul Adrian Todoran oferă BURSE DE STUDII GRATUITE! VEZI data limită de înscriere…

Au mai rămas câteva zile pentru înscrierea în programul burselor universitare gratuite, demers aparţinând deputatului Adrian Todoran. Acesta se declară mulţumit de reacţiile primite, în urma acestei iniţiative, fiind convins că tinerii maramureşeni care vor beneficia de suportul său vor avea şansa unei educaţii decente.

„Creşterea indemnizaţiilor parlamentarilor este nejustificată. Dacă aşa au hotărât colegii PSD-ALDE, orice vot împotrivă este inutil. Dar, pentru că am fost ales de numeroşi maramureşeni care nu işi pot permite luxul unor venituri la nivelul celor obţinute de demnitari, am decis ca mărirea respectivă să ajungă în folosul acelora care au mai mare nevoie.

Încurajez tinerii, educaţia lor, facilitarea accesului acestora la un loc de muncă. Astfel, începând cu toamna acestui an, din indemnizaţia de parlamentar, ofer trei burse de studii pentru tinerii proveniţi din familii cu posibilităţi materiale modeste, în vederea susţinerii financiare pentru finalizarea studiilor universitare.

Toţi aceia care nu işi permit a achita costurile unei facultăţi, dar îşi doresc să fie studenţi, sau cunosc persoane care nu dispun de banii necesari studiilor universitare, sunt asteptaţi să îmi scrie pe contul de Facebook, pe adresa de mail adrian.todoran@cdep.ro sau să mă contacteze telefonic la numarul: 0746 940 412”, afirmă liderul PMP Maramureş.

Pentru a beneficia de o bursă de studii oferită de deputatul Adrian Todoran, trebuie să te înscrii în cursa pentru obţinerea sa. Condiţiile de participare sunt urmatoarele:

– participanţii trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat;

– să provină din familii cu posibilităţi financiare reduse;

– să nu fi urmat, până în prezent, cursuri universitare.

Data limită, 31 august. Acordarea burselor se va face prin tragere la sorţi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*