Deputatul Bogdan Toader atrage atenția asupra viitorului sumbru al Parcului Industrial Plopeni

Bogdan Toader, deputat social-democrat de Prahova, a tras un semnal de alarmă asupra viitorului care se prefigurează destul de sumbru pentru Parcul Industrial Plopeni, al cărui acționar unic este Consiliul Județean Prahova. În urma unui incendiu petrecut în noaptea de 31 iulie spre 1 august, societățile comerciale care au spații închiriate în incinta Plopeni Industrial Parc au rămas fără energie electrică, existând pericolul ca acestea să renunțe la contractele cu societatea din subordinea administrației județene.
„Parcul Industrial Plopeni este în pericol! Câteva sute de locuri de muncă sunt în pericol, din cauza indiferenței voastre, a celor din administrația locală și județeană!
A trecut aproape o lună de la incendiul care a distrus transformatorul necesar alimentării cu energie electrică a societăților aflate în incinta Plopeni Industrial Parc. Activitatea firmelor este în pericol, iar patronii anunță, rând pe rând, că vor părăsi parcul industrial!
Nu ați făcut nimic pentru aceste IMM-uri care susțin sute de locuri de muncă și unde câștigă o pâine și locuitori din Plopeni! De ce tac autorităţile locale şi judeţene?
Domnule Dumitrescu, domnule Tudone (pentru cine nu vă cunoaște – președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova), nu vă interesează soarta orașului care v-a adoptat înainte de alegerile locale și în care aveți domiciliul pe cărțile de identitate? Sau habar nu aveți că Plopeni Industrial Parc are ca unic acționar Consiliul Județean Prahova?”, a transmis, pe pagina sa oficială de Facebook, deputatul de Prahova Bogdan Toader.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*