Deputatul PSD Bogdan Toader atacă incapacitatea Guvernului Cîţu de a pune la punct Planul de Redresare şi Rezilienţă

Bogdan Toader, deputat PSD de Prahova, a atacat, ieri, incapacitatea Guvernului Cîțu de a pune la punct un plan real de Redresare și Reziliență, document care să nu mai fie refuzat de Comisia Europeană.
„Și-au demonstrat din nou nepriceperea și ne fac de râs în fața Comisiei Europene!
România riscă să piardă surse importante de bani din cauza incapabililor din Guvernul Cîțu, care au aruncat într-un așa-zis plan de redresare o grămadă de aberații respinse de UE.
De aceea, este evident că Planul Național de Redresare și Reziliență trebuie discutat în Parlamentul României și asumat de întreaga clasă politică!”, a precizat Bogdan Toader, deputat de Prahova și liderul social-democraților prahoveni.
Comisia Europeană a decis să restituie autorităților din România și ultima formă a Planului Național de Redresare și Reziliență, principalele obiecții fiind cele legate de investiții propuse în PNRR care nu au nimic de-a face cu mecanismul de redresare european pentru restrângerea efectelor pandemiei de coronavirus, două dintre acestea fiind irigațiile și infrastructura rutieră.
Acum, România trebuie să vină cu o formulă a PNRR care să țină cont de solicitările Comisiei Europene și nu de dorințele politicianiste ale reprezentanților Guvernului Cîțu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*