Deputatul Viorica Cherecheş împreună cu noua preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale Baia Mare, alături de elevi într-o lecţie de neuitat,  „Legenda crizantemei”

Deputatul Viorica Cherecheş împreună cu noua preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale Baia Mare, alături de elevi într-o lecţie de neuitat,  „Legenda crizantemei”

Deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş a participat împreună cu Olivia Cherhaţ, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Baia Mare la „Legenda crizantemei”, o acţiune a copiilor clasei a III-a A de la Şcoala Generală „I.L. Caragiale” din Baia Mare. Evenimentul s-a desfăţurat vineri, 17 noiembrie, la doar o zi după alegerile din cadrul OFL Baia Mare şi în cadrul căruia Olivia Cherhaţ a fost desemnată ca lider al femeilor liberale băimărene.

„Împreună cu Olivia Cherhaţ, noua preşedintă a Organizaţiei de Femei Liberale Baia Mare, a, luat parte la o acţiune de suflet a elevilor clasei a III-a A de la Şcoala „I.L. Caragiale” din Baia Mare”,a  spus Viorica Cherecheş.

Elevii coordonaţi de învăţătoarea Alina Scăunaşu şi-au desfăşurat ora de abilităţi practice în cadrul căreia au avut de lipit pe hârtie diferite seminţe.

„Cei mici au brodat din seminţe de floarea soarelui, dovleac, porumb şi fasole, opere de artă”, a apreciat deputatul munca micilor elevi.

Viorica Cherecheş le-a citit copiilor „Legenda crizantemei” şi apoi, împreună cu Olivia Cherhaţ, preşedinta OFL Baia Mare, le-a răspuns la întrebările pline de curiozitate.

„Legenda crizantemei” i-a încântat pe copii, transformând ora de abilităţi practice într-o lecţie de neuitat, a mai spus deputatul liberal de Maramureş.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*