Derby fără istoric. CS Floreşti a făcut golaveraj pe terenul „suporterilor”, un jucător marcând şapte goluri

CS Supporter 2.0 şi CS Floreşti era capul de afiş al etapei a 17-a a Ligii a IV-a, ultima a anului.

Doar că jucătorii lui Călin Budişan nu au avut aproape nicio emoţie în confruntarea din Parcul „Iuliu Haţieganu”, câştigând cu 11-2.

Scorul s-a menţinut 0-0 doar trei minute, până la golul lui Paul Dîrjan. Văidean a făcut 2-0, după care Crăciun a redus din diferenţă la jumătatea primei reprize şi se părea că va relansa partida.

Doar că Dîrjan avea să facă cel mai bun meci al sezonului, marcând trei goluri în nouă minute până la pauză. Ultimele 45 de minute s-au jucat cu învingătoarea deja ştiută, floreştenii mai înscriind de încă şase ori până la final. Dîrjan a mai reuşit trei goluri, Frătean a dat o dublă, iar Bucur şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Stan David a dat şi el gol pentru gazde, care au pierdut la un scor greu în faţa floreştenilor, mai ales că în tur au fost la un pas de victorie, în deplasare. Graţie acestui succes, floreştenii au urcat pe primul loc şi aşteaptă un pas greşit al Unirii Iclod, în deplasare la Gilău, meci de la care vom reveni mai târziu cu informaţii şi o galerie foto.

Dacă floreştenii au terminat anul 2018, CS Supporter, care a ajuns la 24 de goluri primite în ultimele două meciuri, va mai juca, marţi, restanţa cu Olimpia Gherla.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*