Derby-ul amical al Progreselor din C8 a fost adjudecat fără probleme de pecicani

Fiindcă s-au întâlnit deja în returul campionatului (0-0 în județul Caraș-Severin), cele două Progreselor din C8, Pecica și Ezeriș au făcut o ultimă repetiție înainte de jocurile pe puncte. Amicalul s-a jucat pe arena „Pădurice”, care nu s-a prezentat foarte bine cu o săptămână înainte de vizita Cermeiului, în cadrul etapei cu numărul 11.

Vizitatorii au profitat de startul modest al pecicanilor și au deschis scorul după 7 minute de joc. Cel care a înscris a fost Neagu, cu un șut în diagonală de la 18 metri. Treptat, „galben-albaștrii” au crescut calitatea și ritmul jocului și au obținut și egalarea. Cel care a punctat la mijlocul reprizei a fost Angelo Iuga, cu o execuție din voleu, de la 20 de metri, ce s-a dus direct în vinclul porții adverse.

Mitanul secund a început cu un penalty obținut de Aldan și transformat în golul de 2-1 de Capătă. Pecica a rămas în control și a rotunjit și tabela cu încă trei reușite. Petre Simon a profitat de o eroare mare din defensiva cărășenilor și a făcut 3-1 și tot fostul golgheter al UTA-ei U19 avea să închidă tabela în utimul minut de joc, după ce a scăpat singur cu Spânu. Între cele două reușite am notat și al doilea gol al lui Capătă (min. 79), care a trimis plasat de la 18 metri.

Formații:

Pecica: Dagău (75 Iosub) – Rosenblum, Wild, Bilia (46 Țugulescu) – A. Iuga (65 Diarrassouba), Rădulescu – Morar (46 Călin), Simion, Bozian (65 Smith) – Capătă (75 Răchită). Antrenor: Dan Stupar

Ezeriș: Birăescu – Mărgan, Plută, Rimovecz, Dalea – Jinga, Takenori, Strein, Guirică, Marian Mustețea – Neagu. Au mai intrat: Spânu – Drăgoi, Marius Mustețea, Petruț, Lolea, Secula, Jivan. Antrenor: Constantin Arbănaș

Grad: „Arătăm destul de bine și mai avem timp o săptămână să eliminăm și ultimele probleme”

Fără Dan Stupar pe margine, dar și Saizu, Hassane sau Puie pe teren, Pecica face o ultimă repetiție convingătoare înainte de derby-ul județean, pe puncte, cu Cermeiul. „Un joc de antrenament foarte bun, pe care l-am început prost și continuat bine, care ne arată exact unde suntem cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Fizic stăm destul de bine, jucători nou veniți sunt și ei integrați în mare măsură, poate cu minus în dreptul celor trei fotbaliști francezi. Încă au un tempo de joc cu o treaptă mai jos decât restul echipei, lucru datorat, probabil, faptului că nu au venit cu un bagaj fizic foarte bun. În rest, arătăm destul de bine, micile greșeli de ordin tactic sper să le eliminăm prin antrenamente și discuții săptămâna viitoare, iar sâmbăta viitoare să fim la înălțime împotriva celor de la Cermei”, ne-a declarat Marius Grad, antrenorul secund al pecicanilor.

Șodâncă: „ A fost un duș rece care ar trebui să-i trezească pe unii dintre copiii noștri”

Ezerișul trebuie să tragă tare pentru a evita retrogradarea la finalul stagiunii, având strânse doar 5 puncte după zece runde pentru un îngrijorător loc 9. „O primă repriză bună cu ocazii mai multe decât ale gazdelor, dar am ratat mult. Am fost egalați până la pauză, după care, în repriza a doua, pe fondul unor greșeli personale și a lipsei de concentrare am primit încă patru goluri. Cu toate că fizic am stat destul de bine. Sperăm să eliminăm din greșelile personale și să avem o atitudine mai bună. A fost un duș rece care ar trebui să-i trezească pe unii dintre copiii noștri, adică să-și schimbe atitudinea când vin la meci”, a punctat Cristian Șodâncă, președintele nou-promovatei din județul Caraș. Ezerișul se deplasează la Dumbrăvița în primul meci al primăverii în Liga 3-a.

0
0

Articolul Derby-ul amical al Progreselor din C8 a fost adjudecat fără probleme de pecicani apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*