Descoperă ce hobby-uri poți practica primăvara aceasta pentru a socializa în aer liber

Primul an de pandemie a trecut și se pare că 2021 se va desfășura tot sub semnul restricțiilor. Prin urmare, tot mai multe persoane se află în căutarea unor activități care să le permită să socializeze cu alți oameni, însă fără a se desfășura în interior. Distanțarea socială i-a făcut pe mulți dintre aceștia să își configureze rutina și să încerce noi forme de distracție  și pasiuni pe care nu le luau în seamă până acum.

Află cu ce activități te poți delecta primăvara aceasta păstrând distanța socială în aer liber!

  1. Camping

Dacă vrei să simulezi atmosfera unei petreceri, atunci ideea de a merge în camping  ar trebui să îți surâdă. Adună-ți prietenii, împachetați corturile și aprovizionați-vă cu mâncăruri neperisabile. Puteți opta pentru a merge cu cortul într-un loc special amenajat sau, dacă sunteți mai experimentați, într-un loc retras în natură. Puține lucruri sunt mai plăcute decât  aerul curat de la deal sau munte și ocazia de a petrece câteva zile având doar strictul necesar la dispoziție.

  1. Trekking

Dacă nu îți place ideea de a înnopta într-un cort, atunci poți să te rezumi doar la plimbare. O drumeție montană de câțiva kilometri, alături de alți împătimiți ai mișcării în natură, te poate ajuta să îți regăsești buna dispoziție. În plus, anumite studii arată că efectul plimbărilor nu se rezumă doar asupra stării de spirit. Acestea te ajută pe termen lung, prevenind apariția bolilor mintale și păstrându-ți creierul  nealterat de trecerea timpului. Prin urmare, ai toate motivele să îți pui ghetele de trekking și să pleci alături de prietenii tăi într-o excursie de o zi la munte.

  1. Jogging

Chiar dacă nu ești un împătimit al alergatului, există șansa să descoperi că această activitate te poate scăpa de depresie. În timp ce faci jogging eliberezi serotonină, un hormon care îți acordă bună dispoziție. În plus, poți lua parte la activitățile grupurilor de alergat de la tine din oraș și, astfel, îți pot face prieteni noi sau poți socializa cu cei pe care îi ai deja. În orice caz, interacțiunea cu alți oameni te va face să te simți mai puțin singur și va alunga stările negative. Chiar și o alergare ușoară, de 2-3 kilometri, poate avea un efect vizibil.

  1. Snowboarding

Pentru cei care adoră senzațiile tari, este bine de știut că pârtiile rămân deschise și pe timpul primăverii, în perioadele în care există zăpadă. Altfel, ai ocazia să practici snowboarding-ul,  o activitate solicitantă, însă pentru care nu ai nevoie de un training sau curs special. Dacă ești începător, este bine să vezi care sunt board-urile potrivite pentru tine. Pe Boarders.ro, vei găsi o gamă cuprinzătoare de opțiuni, de cea mai bună calitate. Bucură-te de aerul curat de la munte, alături de gașca ta, iar la întoarcere veți fi mai energizați și mai relaxați.

Prin urmare, chiar dacă restricțiile continuă și în 2021, există numeroase variante de a vă petrece timpul în natură pentru tine și prietenii tăi. Așadar, profitați de ele!

Sursă foto: Unsplash.com.

Articolul Descoperă ce hobby-uri poți practica primăvara aceasta pentru a socializa în aer liber apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*