Descoperirea care schimbă TOTUL! Adevărul despre COVID iese la iveală! Medicii spun că…

Descoperirea care schimba TOTUL! Adevarul despre COVID iese la iveala! Medicii spun ca…

Mai multe descoperiri recente ale medicilor legiști la autopsia morților de Covid-19 vin să demonteze mitul conform căruia ”nu se moare de coronavirus”.

Specialiștii au prezentat recent o serie de descoperiri recente care arată cât de mult afectează virusul organismul uman și cât de repede poate duce la complicații fatale.

Un medic de specialitate spune că pacienții care au murit din cauza SARS-CoV-2 aveau multă apă în plămâni și multe cheaguri pe vasele mici de sânge.

De la startul pandemiei de coronavirus, în România a circulat mult legenda conform căreia nu se moare ”de Covid”, ci mai degrabă ”cu Covid”. Aceasta a reieșit după ce statisticile au arătat că majoritatea morților au survenit la pacienți cu alte comorbidități.

În cursul acestei săptămâni, medicul legist Cristian Stan a demontat mitul că ”nu se moare de Covid, ci de alte boli pe care le aveau pacienții” și a explicat cum cedează organele din cauza infecției.

”Pacienții decedați, care au fost autopsiați, după infecția pulmonară cu virusul SARS CoV2 aveau și o suprainfecție bacteriană. Această infecție scade dramatic capacitatea imună a plămânilor și atunci orice bacterie se grefează pe plămâni și apar focare bronhopneumonice.

Dar din punctul de vedere al evoluției pneumoniilor virale, cam aceasta este regula”, a spus medicul la Digi 24.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*