Deși deplasează o echipă decimată la Arad, Napoli e încrezător în șansele Iașiului: „Mergem să facem un meci bun și să obținem victoria cu UTA”

Deși Poli Iași mai păstrează șanse matematice de a prinde un loc de baraj, fotbaliștii lui Nicolo Napoli par să fi capitulat. Tehnicianul italian a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că mai mulți jucători sunt accidentați și nu vor face deplasarea la Arad, pentru meciul de duminică, cu UTA, din etapa a 7-a a play-out-ului.

Prosport.ro susține că, pe lângă Brănescu, titularul postului de portar care a suferit o fractură de piramidă nazală la Giurgiu, Iașiul nu se va baza la Arad pe alți câțiva titulari. Mihalache are ruptură musculară, Vega acuză o stare febrilă, în timp ce Bușu a acuzat încă din timpul meciului cu Dinamo probleme medicale.

Acasă va rămâne și al treilea portar, Teo Axinte, accidentat și el de aproape o lună, iar Poli va avea ca rezervă între buturi un junior. De asemenea, incert este și Mensah, însă mijlocașul ar putea face parte din lot. Cei enumerați mai sus li se alătură pe lista indisponibililor lui Djuranovic (accidentat), Răzvan Popa (infectat cu Covid), Calcan și Andrei Cristea (excluși din lot de Nicolo Napoli).

Poli Iași merge la Arad fără aproape o echipă întreagă

Chiar și în aceste condiții, Nicolo Napoli speră ca Poli Iași să obțină trei puncte la Arad. „Va fi un meci dificil, știm că întâlnim o echipă bună, dar încercăm să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte. Mihalache, Axinte, Bușu, Vega, Mensah, Djuranovic sunt accidentați, dar mergem la Arad cu cine nu e accidentat și încercăm să facem un meci bun. De ce nu, putem câștiga. Încercăm să luăm nouă puncte în ultimele trei etape. Și cu Dinamo, în prima repriză am jucat foarte bine, meritam mai mult. Mergem la Arad să facem un meci bun și să obținem victoria. Despre arbitraje nu mai vorbesc, pentru că degeaba vorbim, se întâmplă la fel”, a declarat antrenorul lui Poli Iași, Nicolo Napoli.

Echipa probabilă a Politehnicii Iași: Brânză – Ștefan Cană, De Iriondo, Baxevanos, Onea – Gaitan, Passaglia – Dylan Flores, Francisc Cristea, Popadiuc – Zajmovic.

Absenți: Brănescu, Axinte, Răzvan Popa, Mihalache, Mensah, Bușu, Vega, Djuranovic, Calcan, Andrei Cristea.

Narcis Pohoață (prosport.ro)

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Deși deplasează o echipă decimată la Arad, Napoli e încrezător în șansele Iașiului: „Mergem să facem un meci bun și să obținem victoria cu UTA” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*