Deşi pe rolul instanţelor se află procesele privind restructurările, la Consiliul Judeţean se organizează concurs pentru şefia Direcţiei Proiecte cu Finanţare Externă

Violeta Stoica

Pentru că s-a dat liber la organizarea de concursuri de recrutare în instituțiile publice, deși reprezentanții Guvernului Cîțu vorbesc despre disponibilizări în sistemul bugetar, la Consiliul Județean Prahova s-a deschis robinetul angajărilor! Pas cu pas, se vor ocupa posturile rămase vacante după plecarea mai mult sau mai puțin forțată a unor funcționari publici sau pensionarea unor reprezentanți ai conducerii direcțiilor importante din Consiliul Județean.
Asta în timp ce pe rolul instanțelor de judecată se află încă nenumărate procese în care angajații Consiliului Județean Prahova contestă reorganizarea instituției, ieri a fost publicat pe pagina oficială a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici un anunț de recrutare pentru o funcție de director executiv. Este vorba despre funcția de director executiv al Direcției Proiecte cu Finanțare Externă, una dintre direcțiile decimate la propriu după alegerile de la finalul lunii septembrie 2020.
Conform anunțului pentru organizarea concursului de recrutare, la acest concurs s-ar putea înscrie orice absolvent de studii universitare, dar care să fi urmat cursuri acreditate de specializare sau de perfecţionare în managementul proiectelor, manager achiziţii şi expert achiziţii publice, dovedite cu documente care să ateste efectuarea sau absolvirea acestora.
O altă condiție de înscriere la concursul programat pentru data de 26 aprilie (proba scrisă) este ca persoanele interesate să fi absolvit studii universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă.
De asemenea, candidații înscriși la concurs trebuie să îndeplinească şi condiţia minimă de vechime în specialitate, respectiv 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de conducere.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*