Deşi s-a circulat îngreunat, ambulanţele au ajuns la toate solicitările din judeţ

V. Stoica

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Prahova fac apel la prahoveni să apeleze numărul de urgență 112 doar atunci când este nevoie de ajutorul echipajelor specializate.
Deși vremea a fost potrivnică, în prima zi a acestei săptămâni, ambulanțele de tip B și C ale SAJ Prahova au intervenit în 358 de cazuri, nefiind solicitări la care să nu ajungă autospecialele medicale.
Pe toate drumurile s-a circulat mai greu, în condiții de iarnă, iar pentru zona rurală, timpul de ajungere la caz a crescut cu 7-8 minute la fiecare solicitare, din cauza carosabilului acoperit de zăpadă.
Cele mai multe cazuri la care au intervenit luni echipajele de pe ambulanțe au fost determinate de accidente rutiere soldate cu răniți, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
Ambulanța a mai intervenit și în cazul unui bărbat în vârstă de 62 de ani din Vadu Săpat, care a suferit arsuri de gradul III și de gradul IV pe 30% din suprafața corporală după ce s-a opărit cu lichid fierbinte. Pacientul respectiv a fost transportat mai întâi la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și, ulterior, la Spitalul de Arși București.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*