DETALII ŞOCANTE. Crime în stil mafiot : un consilier local de la UNPR şi încă un bărbat au fost împuşcaţi mortal. FOTO

DETALII ŞOCANTE. Crime în stil mafiot : un consilier local de la UNPR şi încă un bărbat au fost împuşcaţi mortal. FOTO

Un cosilier local de la UNPR şi un angajat al lui au fost împuşcaţi mortal. Trupurile celor doi au fost găsite pe câmp. Prima ipoteză a procurorilor care cercetează acest caz: o reglare de conturi. Viceprimarul de la Răzvad susține că consilierul local și-a sunat un prieten, iar acesta l-a auzit spunând în telefon ”Vă dau pe mâna poliției!”.

În timp ce vorbeau la telefon s-au auzit mai multe focuri de arme şi ţipete. Una din ipoteze este aceea că cei doi bărbaţi ar fi surprins un braconier, iar conflictul a degenerat, în cazul primei persoane împuşcate. În ceea ce o priveşte pe a doua, pare o execuţie, fiind împuşcată în spate. Bărbatul s-ar fi târât cu ultimele puteri, încercând să scape.

Scenele şocante s-au petrecut în localitatea Nisipuri de lângă Târgovişte. Un trecător a văzut trupurile neînsufleţite şi a alertat de îndată autorităţile. Unul dintre bărbaţi a fost împuşcat în cap şi abdomen, iar celălalt în spate, cu o puşcă de vânătoare.

Anchetatorii au avansat două ipoteze. Una este cea crimei, iar cea de-a doua a unui accident la o partidă de vânătoare.
Vor urma percheziţii la vânători şi ridicări de arme pentru expertize balistice. Poliţiştii vor să dea rapid de urma criminalului.

„Variantele sunt accident de vânătoare și omor calificat; având în vedere că sunt două persoane, varianta a doua este cea mai plauzibilă. Urmează să stabilim la autopsie calibrul gloanțelor, se pare că nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost împușcată în cap, există o rană și în zona abdomenului, urmează să stabilim, iar cea de-a doua persoană, în zona abdominală”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, pentru Agerpres.

Cei doi bărbați găsiți împușcați aveau 40 de ani și, respectiv, 49 de ani. Una dintre victime era Gheorghe Ifrim, consilier local UNPR în localitatea Răzvad. Celălalt bărbat era angajatul acestuia la o fermă din zonă.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*