Devis Mangia, dupa meciul cu FC Botosani: „Nu sunt ingrijorat”. Ce l-a deranjat pe antrenorul italian

Devis Mangia a vorbit dupa infrangerea la limita suferita la Botosani, scor 1-0, dupa reusita lui Miron din minutul 45, si s-a aratat multumit de jocul echipei sale, marturisind insa, ca este deranjat de faptul ca elevii sai nu reusesc sa concretizeze ocaziile pe care le au.

”Echipa a facut un meci bun. Ne-am creat ocazii de gol. Echipa a primit gol dintr-un sut de la distanta, intamplator, la finalul primei reprize.

Ne-am creat multe sanse de gol. Nu sunt ingrijorat din acest punct de vedere. Ceea ce mi-a displacut a fost ca n-am concretizat nicio ocazie.

A fost o partida dura. Noi suntem o echipa tehnica care prefera sa joace fotbal. Intr-adevar jocul dur isi poate spune cuvantul, dar noi preferam sa jucam fotbal”, a declarat Devis Mangia la Telekom Sport.

Oltenii au ajuns cu intarziere la Botosani, din cauza cetii ce a ingreunat traficul. Cu sase ore inainte de meci au fost prezenti cei de la Craiova la destinatie, dar Mangia considera ca acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o scuza: ”Nu trebuie sa gasim scuze din acest punct de vedere. Ceea ce imi face placere e ca echipa a avut o evolutie buna, dar nu am reusit sa concretizam”.

The post Devis Mangia, dupa meciul cu FC Botosani: „Nu sunt ingrijorat”. Ce l-a deranjat pe antrenorul italian appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*