Dezamăgitor! Doar un sfert dintre candidații bacalaureatului de toamnă au promovat examenul

Rezultatele celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat au fost afișate marți, 31 august. La Lugoj, din totalul de 177 de candidați, au promovat 46, adică un procent de doar 25,99%. Niciun candidat nu a reușit să obțină o medie peste 9.
La Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”, dintre cei 23 de candidați înscriși (17 din promoția curentă și 6 din cele anterioare), au promovat 10. Alți 11 au fost respinși și doi au absentat. Cea mai mare medie obținută, înainte de contestații, este 7.20.

Urmează Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu”, unde au promovat 21 de candidați din totalul de 62 înscriși (43 din promoția curentă, 19 din cele anterioare). Cea mai mare medie este 8,31, fiind și cea mai ridicată din oraș. Un număr de 36 de candidați au fost respinși și cinci au absentat.

La Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” au obținut medie de trecere șapte candidați, din totalul celor 53 înscriși (34 din promoția curentă și 19 din cele anterioare). Alți 36 au fost respinși și 10 au absentat. Cea mai mare medie obținută de un candidat al liceului este 6,90.

Dintre candidații Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu” au promovat examenul de bacalaureat opt, din totalul de 39 (13 din promoția curentă și 26 din cele anterioare. Cea mai mare medie este 7,16. Un număr de 22 de candidați au fost respinși și opt au absentat. Un candidat a fost eliminat deoarece a încercat să fraudeze examenul folosind mijloace electronice.

Contestațiile se depun în aceeași zi, 31 august, în intervalul orar 12-18, perioada de soluționare a acestora fiind zilele de 1-3 septembrie. Rezultatele finale sunt programate să apară vineri, 3 septembrie, pe platforma http://bacalaureat.edu.ro.

Articolul Dezamăgitor! Doar un sfert dintre candidații bacalaureatului de toamnă au promovat examenul apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*