Dezvaluire incredibila: „Borcea va reveni la Dinamo impreuna cu Ioan Becali! Vor sa faca bani!”

Dupa ce va fi eliberat din inchisoare, Cristi Borcea ar vrea sa revina la conducerea echipei Dinamo, impreuna cu fostul impresar Ioan Becali.

Conform jurnalistului Decebal Radulescu, Borcea ar face echipa cu Ioan Becali, fost impresar si presedinte al clublui Dinamo.

Anul trecut, zvonul revenirii in fotbal a fost negat de Cristi Borcea, care a precizat intr-o scrisoare deschisa ca vrea sa se dedice familiei. Borcea a fost condamnat in „Dosarul Transferurilor” la 6 ani si 4 luni cu executare si ar putea fi eliberat in luna aprilie.

De asemenea, el este implicat si in dosarul „Mita pentru judecatoare”, alaturi de Ioan si Victor Becali.

Din informatiile pe care le detin in acest moment, Cristi Borcea, dupa ce iese din inchisoare, se va intoarce la Dinamo impreuna cu Ioan Becali. Acestea sunt informatii pe care le am acum. Vom vedea ce se va intâmpla pe viitor. Vor sa faca bani”, a spus Decebal Radulescu la Digi Sport.

Borcea a fost la Dinamo in perioada 1998-2012, cand clubul din „Stefan cel Mare” a castigat 4 campionate, 6 Cupe si 2 Supercupe.

The post Dezvaluire incredibila: „Borcea va reveni la Dinamo impreuna cu Ioan Becali! Vor sa faca bani!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*