Dezvaluiri despre noul sponsor tehnic al Simonei Halep: „Si eu am jucat… in anii ’70! Ea face banii oricum (…)”

Ilie Nastase a comentat pentru ProSport situaţia Simonei Halep, cea care e aproape sa faca marele anunţ in privinţa sponsorului pe care-l va avea pentru urmatorii patru ani, Nike fiind compania favorita sa-si puna semnatura pe echipamentul sportivei noastre.

Fosta glorie a tenisului mondial si imaginea celor de la Adidas, a explicat pentru ProSport: „E foarte bine daca semneaza cu ei, am jucat si eu cu Nike prin anii ’70. Dar, nu asta e problema…ca e cu Nike, ca a fost cu Adidas sau cu cine a mai fost, ea trebuie sa joace bine! Ea face banii oricum, cât e in frunte! Am vazut ca acum joaca in rochia aceea rosie, probabil s-a obisnuit cu ea!

Dar, va spun, cel mai important in tenis este racheta! Cu aia joci! Echipamentele astea acum sunt cam toate la fel, doar logo-ul difera si modelul. Racheta conteaza! Sunt unele de calitate, se fac prin Japonia sau in Europa, prin Germania, asta e important, in rest referitor la echipament vorbim de acelasi material„.

Colosul sportiv american ii va asigura româncei echipamentul pentru urmatoarele patru sezoane, ea urmând a incasa o suma de 1.700.000 de euro.

The post Dezvaluiri despre noul sponsor tehnic al Simonei Halep: „Si eu am jucat… in anii ’70! Ea face banii oricum (…)” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*