Diego Costa revine la Atletico Madrid! Cati vor da spaniolii pentru atacant

Atletico Madrid si Chelsea au batut palma pentru Diego Costa, anunta Marca. Atacantul trecut pe lista neagra de londonezi, desi a fost principalul marcator in cucerirea titlului de anul trecut, va juca iar la Madrid.

Costa a fost cumparat de Atletico pentru doar 55 de milioane de euro, intr-o vara in care s-au platit sume exorbitante pentru jucatori care nu sunt la nivelul lui Costa.

De exemplu, City a platit 110 milioane pe Mendy si Walker, doi fundasi, Everton a platit de asemenea aproape 100 de milioane pe Sigurdsson si Pickford, Bayern a dat 42 de milioane pe Tolisso, Tottenham 40 de milioane pe fundasul Davinson Sanchez etc.

Diego Costa are o medie de peste 20 de goluri marcate in ultimele 5 sezoane, fiind unul dintre cei mai buni atacanti din Europa.

Unul dintre motivele pentru care spaniolii nu au fortat readucerea acestuia inca din vara o reprezinta faptul ca ei nu au putut inregistra jucatori in acea perioada.

Acesta a mai jucat la Atletico intre 2010 si 2014, cu exceptia unui an cand a fost trimis la Vallecano, si a marcat 64 de goluri in 3 sezoane pentru a doua echipa din Madrid.

The post Diego Costa revine la Atletico Madrid! Cati vor da spaniolii pentru atacant appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*