Diferență de pregătire, tonus și…eșalon: Progresul Pecica – Frontiera Curtici 5-1

Pecicanii și-au refăcut rapid moralul după eșecul din amicalul cu Ghiroda cu un succes larg în fața prim divizionarei, Frontiera Curtici. Pe „Șega”, divizionara terță a valorificat plusul de pregătire fizică și de tonus și s-a impus cu un concludent 5-1. Până la urmă vorbim și de o echipă ce a vine după o toamnă fotbalistică în „iarbă”, în timp ce „vameșii” nu au disputat niciun meci oficial în anul 2020.

Dar, iată, cum s-a sris pe scurt istoria amicalului:

1-0: Centrare de pe dreapta a lui Călin și Bozian a reluat din centrul careului, din voleu, în plasă

2-0: Preluare și șut din careu cu stângul a lui Rădulescu

3-0: Un-doi cu Rădulescu – Simon și ultimul a pus latul din centrul careului mare

3-1: Calvin a pasat pe culoar și Avrămuțiu a marcat din 14 metri, pe lângă portar.

4-1: Șut a lui Hassane, portarul junior al Curticiului, dar atacantul de culoare a reluat din nou în plasă

5-1: Șut al lui Puie de la 16 metri în bară, mingea a căzut pe linia porții și Hassane a împins-o în plasă

Formații:

Pecica: Burtic – Rosenblum, Țugulescu, Bilia, Aldan – Călin, Rădulescu, Iuga, Bozian – Simon, Capătă. Au mai intrat la pauză: Moraru, Saizu, Puie, Smit, Diarrassouba, Hassane. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Răchită, Bănățan, Matyus și Mogoș. Antrenor: Dan Stupar.

Curtici: Mucha – Morar, Varga, Al. Gligor, Vereș – Crișan, Calvin, Hanc – Avrămuțiu, A. Aslău – Al. Mihai. Au mai intrat: Cornean, Dochița, Coșa, Ciupuligă, Darius și Paul (juniori din pepinieră).  Antrenor: Dan Anca.

De data aceasta, absența portarului Barbu nu s-a mai simțit pe tabelă, cum nici cea a fundașului Wild nu a influențat rezultatul final. ƒ„Un joc bun, a fost diferență de nivel și pregătire. Suntem cam la 70% cu pregătirea, s-au legat relații de joc, s-au integrat jucătorii noi. Din fericire, se va întoarce și portarul Dagău la echipă, dar am mai fi dorit un junior de 2001. Nu am găsit nimic deocamată, poate dacă apare vreun jucător liber, care să facă față. îl vom legitima. Dacă nu, rămânem cu lotul pe care-l avem. Urmează, sâmbătă, un amical cu Sântana, iar săptămâna viitoare mai jucăm cu UTA U 17 și Păulișul”, a spus Cristi Pilan, directorul sportiv al Progresului.

Și curticenii au avut ceva absențe, pe Huțanu, Petcuț și Brândușe (accidentați), în timp ce Dumitru Copil nu s-a mai prezentat la echipă. „Este al doilea amical după două săptămâni de antrenament, în primul am făcut 2-2 cu UTA 2003. Astăzi, având în vedere că majoritatea jucătorilor lucrează, nu am fost proaspeți. Dar, a fost un antrenament bun pentru noi cu un adversar puternic, de nivel superior, care vine și după un cantonament bun de încărcare și câteva amicale. Am avut și noi alte câteva situații, prin Avrămuțiu singur cu portarul și Alin Mihai, o lovitură cu capul pe lângă poartă. Continuăm săptămâna cu antrenamente, iar cealaltă spătămână avem programate două antrenamente și un meci cu Zăbrani, apoi, pe 6 martie, cu timișenii de la Comloș”, a menționat și Radu Anca, „principalul” Frontierei.
0
0

Articolul Diferență de pregătire, tonus și…eșalon: Progresul Pecica – Frontiera Curtici 5-1 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*