Din Crăciun…în Paști, suporterii UTA-ei s-au strâns la stadion pentru a cere socoteală pentru rezultatele slabe! Balint îi asigură: „Echipa va duce la îndeplinire obiectivul!”

Ca și după meciul cu Astra Giurgiu, când echipa favorită a cedat lamentabil (0-6) chiar înainte de vacanța de Crăciun, în jur de 30 de suporteri arădeni s-au strâns în fața stadionului și înainte Paști. Fotbaliștii UTA-ei au acest „dar” de a le strica, oarecum, sărbătorile fanilor, care acum sunt îngrijorați și de perspectiva disputării unui baraj pentru evitarea retrogradării.

0-1 cu Chindia a fost al treilea eșec la rând al „roș-albilor”, iar „ultrașii” Bătrânei Doamne numai urări de bine nu le-au transmis jucătorilor de după gardul ce delimitează parcarea din fața stadionului. Rând pe rând, Albu și colegii săi s-au urcat în autouorismele personale fără a da prea multe explicații sau a se angrena în vreun dialog cu contestatarii lor, enervați de înfrângere, dar și de prestația slabă a echipei. „Suporteri sunt nemulțumiți, pot să ne critice, nu avem rezultate, e firesc. Dar, trebuie să ne asumăm aceste critici și ceea ce vreau să le transmit este să aibă încredere în noi, pentru că am demonstrat că această echipă a mai trecut prin momente dificile de când sunt eu aici. A fost acel turneu de promovare, am pierdut cu Rapid și totul părea să se clatine foarte serios. A fost acea agitație cu suporterii și la fel le-am spus, să aibă încredere în noi, în jucători, pentru că atât timp cât sunt eu aici o să ne vărsăm și ultimul strop de energie. Din nou acest lucru îl spun și acum, am foarte mare încredere că până la finalul sezonului echipa va duce la îndeplinire obiectivul, indiferent cum”, a fost mesajul lui Laszlo Balint pentru fani, lăsat la conferința de presă de după meci.

De această dată, antrenorul arădean nu s-a întâlnit direct cu suporterii, fiindcă a rămas mult timp după ultimul fluier la vestiare, iar contestatarii echipei au plecat de la stadion înainte ca el să plece acasă.

Pe pagina Ultras Arad, unde de obicei apăreau încurajări pentru jucători și antrenori a fost afișat în această seară un mesaj cu tentă războinică: ”Mesaj pentru băieții ăia foarte relaxați care bat mingea din când în când pe stadionul nostru: nu ne mai interesează ce faceți și cum vă comportați, dar dacă retrogradați UTA, aveți maxim o oră să părăsiți Aradul cu toții! Orașul acesta n-o să vă ierte!”

UTA se poate trezi pe loc de baraj chiar la finalul acestei runde, dacă Viitorul, Astra și Voluntari își câștigă meciurile cu Dinamo, Iași și Hermannstadt.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Din Crăciun…în Paști, suporterii UTA-ei s-au strâns la stadion pentru a cere socoteală pentru rezultatele slabe! Balint îi asigură: „Echipa va duce la îndeplinire obiectivul!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*