Din nou, “despre poliţia prahoveană, numai de bine” !

F.T.

În urmă cu câteva zile, după ce am scris că poliţiştii prahoveni i-au prins pe toţi cei care au comis violuri, tâlhării sau omoruri în cursul anulu trecut, încheiam la modul “Deocamdată, gata cu laudele la adresa poliţiei prahovene”.
Iar titlul era “Despre poliţia română, numai de bine”.
Le reluăm, fiindcă avem şi motiv.
Astfel, după cum am fost informaţi prinr-un comunicat de presă al IPJ Prahova, la sfârşitul săptămânii trecute, “un polițist din cadrul Postului de Poliție Vărbilău – agent şef principal Marius Stoica Gheorge (în foto)-, care se deplasa către locul de muncă, cu autoturismul personal, a intervenit și a acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Coţofeneşti.
Potrivit primelor date, se pare că un bărbat în vârstă de 63, de ani care conducea un autoturism pe direcția Slănic-Ploieşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe celălalt sens de mers, și a intrat în gardul unui imobil. O femeie în vâstă de 61 de ani, pasager pe locul din dreapta față, a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital. În autoturism se mai aflau un minor de 10 ani și o femeie de 53 de ani, care nu au necesitat transportul la vreo unitate spitalicească”.
Aşadar, pentru a doua oară în răstimp de numai câteva zile, scriem: ”Despre poliţia prahoveană, numai de bine!”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*