DIN NOU ÎN PARLAMENT

• Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, activează începând cu sesiunea de toamnă a Parlamentului României în Comisia pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, comisie permanentă a Camerei Deputaţilor. Printre priorităţile legislative ale comisiei se află mult-aşteptatul Cod Administrativ, pe care parlamentarul de Prahova l-a popularizat şi prezentat în repetate rânduri în formă de proiect; de asemenea, proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.20/1994 pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor şi Proiectul de Lege privind trecerea unor bunuri imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Administraţiei Naţionale „Apele Române” în domeniul public al unor unităţi administrativ-teritoriale şi în administrarea consiliilor locale sau consiliilor judeţene.
• Tot în perioada imediat următoare, activitatea Cabinetului Parlamentar al deputatei Rodica Paraschiv se extinde pentru audienţe periodice şi întâlniri cu cetăţenii în oraşul Slănic, unde vor fi organizate consultări pentru cetăţeni o dată pe lună. Coordonatele Cabinetului parlamentar şi programul de lucru vor fi mediatizate printr-un anunţ public, până la sfârşitul lunii septembrie.
• De menționat că activitatea Cabinetului Parlamentar din Ploieşti, Bd. Republicii, nr.2-4, din incinta Palatului Administrativ (Camera 15, parter) este permanentă, la dispoziţia ploieştenilor şi prahovenilor, în general, cu audienţe în fiecare zi de vineri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*