Din nou în ring! Lugojeanul “Iron” Cătinaș, într-o supergală organizată de cel mai tare promotor mondial

Luptătorul lugojean de kickbox, Raul “Iron” Cătinaș a fost anunțat pe tabloul de luptă programat la sfârșitul acestei luni de către una dintre cele mai importante organizații de evenimente din kickboxing, pe plan mondial.

Sportivul, care a reluat anul trecut pre­gătirea la un puternic centru din Olanda, a fost confirmat de către cei de la Glory Kickboxing, pentru evenimentul din 30 ianuarie, în cadrul galei Glory 77, ce are cap de afiș lupta dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddick pentru “HeavyWeight World Title” (ti­tlul la categoria grea).

Posibila revenire a lui Cătinaș, dacă pandemia nu va forța organizatorii să anuleze întreaga desfășurare, are loc după cinci ani. Lugojeanul are, până în prezent, un palmares impresionant de 41 de victorii și 6 înfrângeri.

Ad­versarul său din ring va fi u­ria­șul slovac de 2 metri, Martin Pacas, care a reușit până acum 42 de victorii și a suferit 10 înfrângeri. Spor­tivul nostru are, însă, mai mul­te KO-uri, 33 față de cel din fața sa, care se poate lăuda doar cu 10.

În formă bună!

Cei doi se vor întâlni în a doua partidă de deschidere, prima avându-i față-n față pe israelianul Gershon și francezul Billet.

“Cătinaș este într-o formă bună. În ultimele luni și-a făcut programul de pre­gătire pe care-l urmează la centrul din Olanda, unde îl are ca partener de antrenament pe valorosul marocan Tarik Khbabez, prezentat și el pentru această gală”, a precizat profesorul Marcel Drăgan, cel care l-a descoperit și format pe Raul Cătinaș.

În cadrul evenimentului sunt programate opt meciuri, prin­tre care și o luptă feminină (partida 5), americancaVan Soest urmând să își apere centura în fața braziliencei Alina Pereira.

În celelalte partide luptă Plazibat (Croația) cu Khababez (Maroc)-3, Tavares (Olanda) cu Abena (Suriname)-4, Doumbe (Franța) cu Groenhart (Olanda)-6, Vakhitov (Rusia) cu Pereira (Brazilia)-7, gala încheindu-se cu duelul greilor Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddick, învingătorul urmează să-și apere centura în fața românului de 1,98 m Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi (tată nigerian), născut în 1985 la Aiud, sportiv care l-a învins prin KO pe celebrul Badr Hari, chiar înainte de Crăciun.

Articolul Din nou în ring! Lugojeanul “Iron” Cătinaș, într-o supergală organizată de cel mai tare promotor mondial apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*