Din respect pentru UTA și suporterii ei, Balint nu dă prea multă importanță contactelor cu Sheffield Wednesday! Când se poate schimba situația?

Cvadrupla campioană a Angliei, Sheffield Wednesday, nu o duce prea bine în Championship, a doua liga secundă engleză și l-a demis pe Garry Monk. Acesta obținuse doar 6 puncte din 33 posibile, iar gruparea de pe „Hillsborough” este la ora alegerii unui alt tehnician. Favoritul numărul unu este este Tony Pulis (62 de ani), fost antrenor la Bournemouth, Stoke, Portsmouth, Crystal Palace, West Brom şi Middlesbrough, însă englezii au cerut referințe și despre Laszlo Balint, tehnicianul UTA-ei.

Bogdan Apostu, impresarul „principalului” arădenilor, este cel care a confirmat discuțiile, specificând – totodată – că nu s-a ajuns încă la o ofertă concretă din partea lui Sheffield. Însuși Laszlo Balint, într-o intervenție la Digi Sport, recunoaște contactele preliminariile cu trupa din Albion, însă: „Eu deocamdată sunt antrenor sub contract, sunt sută la sută dedicat muncii pe care o fac aici la UTA. În cazul în care lucrurile mai evoluează în ceea ce privește aceste negocieri, rămâne să vedem exact despre ce este vorba. Acum chiar sunt foarte concentrat pe ce avem de făcut în această perioadă de întrerupere. Pentru noi este un prilej bun pentru a analiza ce s-a întâmplat la ultimul meci (n.a. 1-3 cu Gaz Metan Mediaș) unde, din păcate, am suferit destul de mult. Așadar, lucrăm foarte mult în aceste zile ținând cont de perspectiva meciurilor următoare, a programului care ne așteaptă. Suntem în fața unor meciuri de foc și e foarte important să ajungem cât se poate de pregătiți la meciurile respective”.

Tot Balint admite că nu există, cel puțin deocamdată, o ofertă scrisă din partea celor de la Sheffield, dar că există posibilitatea ca lucrurile să avanseze. „O să fiu foarte sincer cu dumneavoastră, am avut o discuție cu Bogdan în această seară (n.a. miercuri seară) în care mi-a confirmat interesul celor Sheffield Wednesday, dar este un interes cumva la nivel de contacte preliminare, să spunem. Mai departe, lucrurile le poate detalia Bogdan, pentru că eu i-am fi spus foarte clar, în momentul în care toată această poveste capătă nuanțe concrete atunci da, pot să mă interesez și eu. Din respect pentru clubul la care activez, la care sunt sub contract în momentul acesta și pentru suporterii acestei echipe, niște suporteri minunați, eu nu pot să nu fac altceva decât să fiu concentrat în munca pe care trebuie să o depun în acest moment”, a adăugat antrenorul „roș-albilor”.

În fine, acesta a recunoscut și faptul că o echipă importantă din Liga 1 a fost pe urmele sale. „A fost o ofertă concretă chiar zilele trecute, dar am ales să rămân și să muncesc mai departe la Arad, pentru că cel putin în acest punct pun foarte mare preț pe continuitate. Bineînțeles că în momentul în care vine o ofertă mult prea greu de refuzat pentru orice antrenor român, atunci s-ar putea să apară anumite gânduri. Dar deocamdată sunt doar discuții. Nu aș vrea să nominalizez echipa din Liga 1 care m-a căutat pentru că nu este corect”, a încheiat Laszlo Balint.

După ce Edi Iordănescu a refuzat să mai vină la Giurgiu, Astra și-a căutat pentru câteva zile alt antrenor și a apelat, în cele din urmă, la  Eugen Neagoe. Nici pista CFR Cluj nu e scoasă total din calcul, cu atât mai mult cu cât Dan Pestrescu are pe masă o ofertă de milioane de euro din Arabia Saudită, de la Al Nassr.

0
0

Articolul Din respect pentru UTA și suporterii ei, Balint nu dă prea multă importanță contactelor cu Sheffield Wednesday! Când se poate schimba situația? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*