Din suflet pentru suflet! Concert caritabil în sprijinul lugojeanului bolnav de cancer

Tânărul Nicolae Baciu, în vârstă de 26 de ani, a primit recent un diagnostic crunt: tumoră mediastinală în stare avansată. Tratamentul este unul costisitor, fiind necesari peste 15.000 de euro pentru ca Nicu să se deplaseze la spitalul din Viena și astfel să aibă o șansă la viață, alături de soția și fetița sa.
În sprijinul lui, numeroși lugojeni au dăruit sume de bani și au amplasat în mai multe locații din oraș urne pentru donații, iar la data de 10 august Ansamblul Folcloric Perla Banatului, director Cristian Nechita, Petrică Ștefan și Dumitru Răduțiu, organizează un concert caritabil.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Lugoj, cu începere de la ora 17, iar biletul de intrare costă 25 de lei. Invitați speciali sunt soliștii Nicoleta Voica, Doru Petrean, Diana Sălagea, Florin Boita, Ramona Ilieș Drăgan, Ionică Ivan, Andrada și Marinică Paul, Vasi Secman, Dana Anghel Șugar, Adela Jurchescu, precum și Cristi Nechita, Lavinia Lucian, Nicolaie Brânzei, Adriana Scorobete, Dariana Dumitrescu, Aiana și Ianis Rada, Cosmin Ion, Iliana Pătrașcu și Sorina Bălan Laszlo. Pe scenă va urca și Ansamblul Junii Gugulani Caransebeș.

Vor încânta publicul prezent și instrumentiștii Petrică Ștefan, Gabi Șugar, Puiu Băban și Cosmin Pavel din Verona, Florin Codreanu, Cristi Grasu, Nicolas Rădulescu, Florin Huțanu, Patrik Voichescu și Boran Zbăgan.

Toți cei care doresc să întindă o mână de ajutor sunt așteptați la concert, iar cei care nu pot ajunge la eveniment, dar doresc să facă o faptă bună pot dona orice sumă contul lui Nicolae Baciu, IBAN: RO28RZBR0000060016852669, la banca Raiffeisen Bank sau în contul RO21BTRLRONCRT0P90058901, de la Banca Transilvania, titular Maria Aura Baciu, valută în lei.

Articolul Din suflet pentru suflet! Concert caritabil în sprijinul lugojeanului bolnav de cancer apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*