Dinamo a pus rapid mâna pe ex. utistul Andrei Peteleu

Dinamo este în continuare într-o situație financiară dificilă, însă a reușit să bată palma cu un jucător pentru transfer. Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului din „Ștefan cel Mare”, a dezvăluit că Andrei Peteleu, fotbalist care s-a despărțit de UTA, și-a dat acordul să vină la Dinamo.

De asemenea, Mario Nicolae a anunțat că în perioada următoare Dinamo va mai semna și cu alți fotbaliști, în timp ce Gudmund Kongshavn, Florin Bejan, Raul Albentosa, Jonathan Morsay sau Gevaro Nepomuceno, aflați la final de contract, nu vor continua la echipă. „Speranța noastră este că în cel mai scurt timp vom reuși să soluționăm problema cu interdicția la transferuri. Câțiva jucători și-au dat acordul verbal să vină la Dinamo. Unul dintre ei este Andrei Peteleu”, a declarat Mario Nicolae, la Prosport Live.

Andrei Peteleu a câștigat de trei ori titlul în România, cu CFR Cluj, a bifat 11 apariții sezonul trecut pentru UTA, club cu care a semnat în ianuarie, după despărțirea de Sheriff Tiraspol. În tricoul arădenilor, fundașul lateral a bifat 11 meciuri, randamentul său scăzând după ce s-a infectat cu COVID. În locul lui Peteleu, Laszlo Balint l-a ales pe lituanianul Rolandas Baravykas, care astăzi a și făcut primul antrenament în „alb-roșu”.

0
0

Articolul Dinamo a pus rapid mâna pe ex. utistul Andrei Peteleu apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*