”Dinamo nu va mai fi ca pe vremea lui Ștefan, dacă vine Pascual”!

Este declarația unui antrenor care s-a bătut cu Dinamo, în ultimii ani, pentru supremația în Liga Zimbrilor. Sincer, am crezut că tehnicianul recunoaște că echipa din Ștefan cel Mare va fi mai puternică, pentru că totuși vine unul din cei mai valoroși antrenori din Champions League (a primit acest titlu în acest sezon).

Însă personajul nostru a ținut să continue: ”Xavi este moale, nu cunoaște realitățile handbalului românesc și nu știe cum să se impună printre balcanici. De altfel, el și-a demonstrat neputința și la naționala masculină a României, cu care a ratat calificări la competițiile europene. Și în plus n-a imprimat tricolorilor un ritm special de joc, o mentalitate profesionistă. Nu știu ce înțelegere a avut Pascual cu președintele Federației, Alexandru Dedu, de a putut să plece înapoi în Spania, cu mult înainte de termenul de pe contract și fără să-și îndeplinească targhetul pentru care s-a angajat, calificarea la Olimpiada din 2020.

În ceea ce-l privește pe Ștefan, așa cum îl cunosc eu nu va reacționa deloc, nu va da declarații belicoase, pentru că el nu știe să se certe cu cineva. Lumea handbalului de la noi îl apreciază pentru tot ce a făcut la Dinamo, iar dacă șefii lui vor să-l scoată afară, aceștia să nu uite că roata se învârte și poate, nu peste mult timp se vor ruga din nou de Ștefan să preia corabia, că marinarul spaniol a părăsit corabia la greu…

P.S. Se aude că Pascual va prelua, pentru a doua oară, și naționala masculină a României – nu cred că va avea ca țintă calificarea la Olimpiada din 2024, pentru că Pascual nu va face purici mulți în țara noastră, ne-a demonstrat asta!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*