Direct în optimi! CSM Lugoj, cap de serie în Europa, va juca în turul doi al Challenge Cup

Programul echipei de volei pentru startul de sezon este complet, lugojencele știind deja cu cine vor juca în campionat, Cupa României și CEV Challenge Cup.

CSM Lugoj și-a aflat în această săptămână programul în toate cele trei com­pe­tiții în care este angrenată: Divizia A1, Cupa României și CEV Challenge Cup.
Startul oficial pentru fetele antrenate de Ugljesa Segrt va fi în Cupa României, joc care este programat în deplasare la Pitești, în data de 10 octombrie. În cazul unei calificări, următorul joc va fi tot în deplasare, la Dinamo București, ambele partide urmând să fie într-o singură manșă.

În campionat vom debuta pe propriul teren, în 17 octombrie, cu Știința Bacău, urmat de o deplasare la Medgidia și un nou joc pe teren propriul cu Medicina Tg Mureș.

Cea mai importantă competiție pentru CSM Lugoj în 2020, CEV Challenge Cup, unde echipa orașului joacă pentru al doilea an consecutiv, oferă un tur liber în 16-zecimi, urmând ca lugojencele să intre pe teren în decembrie, în optimile de finală.

Adversar va fi câștigătoarea dintre echipa venită din BVA Cup (cel mai probabil turcoaicele de la THY Istanbul) și OK Kastela din Croația.

Până la primele jocuri oficiale, lugojencele și-au început pregătirea în formulă completă (mai puțin Alexandra Panțiru, care a renunțat în ultimul moment la activitatea voleibalistică) în sala I.K. Ghermănescu, ținând cont de toate măsurile de prevenție impuse de pandemia de coronavirus.

Din programul formației lipsesc pe moment jocurile amicale, care nu au fost încă programate.

”Jocuri amicale nu au fost programate pe moment și nici nu vor fi în prima parte a lunii septembrie. După prima săptămână, dacă nu vom putea juca cu echipe din țară, încercăm în Serbia, depinde de ce condiții ni se vor impune. Dacă nu reușim, vom face o pregătire comună cu o altă echipă, variante fiind echipele din relativa vecinătate: Târgu Mureș, Cluj sau chiar Blaj”, a declarat președintele secției, Dan Brudiu.

Articolul Direct în optimi! CSM Lugoj, cap de serie în Europa, va juca în turul doi al Challenge Cup apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*