Diversitate! Brazi de Crăciun, pe toate gusturile și pentru toate buzunarele, în magazine și Piața Agroalimentară din Lugoj

Brazii de Crăciun au apărut în Piața Agroalimentară din Lugoj, în perimetrul de lângă fosta Autogară, dar și în librării și marile magazine de pe raza urbei.

Pe piață, majoritatea sunt de import, aduși în special din Danemarca, dar sunt și autohtoni, recoltați din Munții Apuseni.
Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Pornesc de la 50 de lei, pentru cei cu înălțimea cuprinsă între 1 metru și 1,5 metri și ajung și la 200 de lei, pentru cei de peste 3 metri.

”Prețurile nu sunt bătute în cuie și se mai negociază. Au început să vină oamenii să cumpere, dar parcă mai slab ca în alți ani, deși până la Crăciun mai sunt doar câteva zile”, ne-a declarat Ioan Muntean, comerciant din județul Alba.

Librăriile se axează pe cei artificiali, astfel că la Stadnicom, lângă fostul Moto Velo, aproape de Primărie, un astfel de obiect ornamental pornește de la 65 de lei (înălțimea de 1,5 metri) și poate ajunge până la 265 de lei (înălțimea de 2,40 metri).

Brazi se găsesc și la marile magazine din municipiu, atât artificiali, cât și la ghivece.

Prețurile pornesc de la 400 de lei, pentru cei mai mici și ajung chiar și la 1300 de lei, pentru cei de aproape 3 metri.

Articolul Diversitate! Brazi de Crăciun, pe toate gusturile și pentru toate buzunarele, în magazine și Piața Agroalimentară din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*