Divizia D Timiș: al doilea 0-0 al sezonului, Voința Biled – Pobeda

După ce în runda trecută se înregistra prima remiză albă a noii ediții de campionat, în jocul CSM Lugoj II – Voința Mașloc, astăzi după-amiază s-a consemnat cea de-a doua, în meciul cădere de cortină peste etapa a VI-a din liga a patra timișeană. Astfel, într-un weekend cu 3 succese ale gazdelor și 4 ale vizitatorilor dar mai ales cu multe goluri s-a adăugat și un al doilea rezultat de egalitate, însă fără plase scuturate, bilanțul reușitelor fiind 21-17, 38 în total, a doua cea mai prolifică reuniune din campania în curs.

A fost pentru a treia oară în 6 etape ca repartiția rezultatelor să fie 3-2-4, în runda abia încheiată trecându-se totodată pragul primelor 200 de goluri marcate.

Ultimul joc al etapei a VI-a s-a jucat așadar la Biled între Voinţa și Pobeda Dudeștii Vechi și s-a încheiat la egalitate, 0-0, a patra remiză pentru neînvinsa reprezentantă a Diviziei D Timiș în turul III al Cupei României.

Este totodată a doua remiză succesivă acasă pentru Voința, care miercuri de la ora 16,30 va juca la Biled pentru un loc în faza următoare a competiției K.O. naționale, în compania Ripensiei Timișoara, depășită ieri în premieră în Liga 2, la Târgoviște, de Chindia, cu 1-0. Pobeda este în schimb la prima remiză, după o succesiune de 3 victorii, un eșec și încă un triumf.

AS Voinţa Biled a trimis mingea în transversală în minutul 19 al jocului cădere de cortină peste etapa a VI-a în ”D”, disputat de la ora 17. În mitanul secund, chiar dacă localnicii au dominat, oaspeţii puteau da lovitura în minutul 89, când Tranculov a scăpat singur spre poartă şi a șutat de la 7 metri dar goalkeeper-ul a parat miraculos, trupei lui Daniel Vasilcin scăpându-i astfel victoria printre degete: Voinţa Biled – Pobeda Dudeştii Vechi 0-0.

AS Voința: Nicu Bogdan – Brustureanu, Piloiu, Paulevici, Bobu, Nohai, Blaga, Tomescu, Stroe, Tudor, Drăguș.

Rezerve la start: Ungureanu, Lorincz, Sandu, Antonio Mihalache, Cornel Mihalache, Anghel.

Pobeda a utilizat următorii jucători: Stoianov – Berceanu, Toma Budur, Matei, Mirciov, Cosmin Bogdan, Ciocan, Demian, Vasilcin (min. 82, Ciocani), Rusu, Tranculov.

Pe bancă: Sîrbu, Horoba, Boboiciov și Roncov.

Daniel Vasilcin ne-a spus după remiză că ”într-adevăr, a fost un meci bun făcut de noi. Oricare echipă putea câştiga dar pot spune că este un rezultat echitabil. În final, am avut o şansă mare să marcăm dar Tranculov a şutat în portar de la nici 8 metri, singur cu acesta. Doresc să menţionez arbitrajul foarte bun, fără greşeală, al lui Botaş, pentru care eu personal îi felicit pe toţi trei!”

The post Divizia D Timiș: al doilea 0-0 al sezonului, Voința Biled – Pobeda appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*