Divizia D Timiș: duminica gazdelor. Cristian Radu, 4 goluri

Ultimele trei jocuri din cadrul rundei a XIX-a în Divizia D Timiș s-au disputat astăzi de la ora 15, încheindu-se cu victorii în contul gazdelor, ceea ce a ridicat la 7 numărul triumfurilor pe teren propriu, în deplasare învingând doar Avântul Periam, vineri, la Sânnicolau Mare, respectiv liderul ACS Dumbrăvița, ieri, la Făget.

Astăzi, nou-promovata din Tomnatic a întrecut la scor vicecampioana ediţiei trecute, Voinţa Biled, cei din Ciacova au smuls trei puncte de aur în dauna Cocoşului din Orţişoara, iar AS FC Bazoşu Vechi a semnat un nou succes la trei goluri, Cristian Radu fiind performer al rundei, cu patru goluri în poarta lugojenilor. În total, gazdele au înscris de fapt de 24 de ori în cele 9 jocuri din etapa secundă a returului, pe când vizitatorii, 14 goluri.

Progresul Ciacova – Cocoşul Orţişoara 1-0 (1-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Flavius Ion în minutul 8, cu un șut de la circa 25 de metri. Gazdele au ratat apoi o lovitură de la 11 metri în minutul 25, prin Aleksandar Radovan.

Antrenorul-jucător Cosmin Goia a folosit următorii jucători: Boşca – Ciurariu, Minea, Marius Lazea, Goia, Ştefănescu, Nechifor, Pîrvulescu, Ion Flavius, Radovan, Apostol.

Au mai jucat: Ghinea, Raul Iţu, Secareş, Saitoş.

Cosmin Goia: ”Am avut un început bun de retur, cu 4 puncte din 6, iar acesta este şi obiectivul nostru, să facem cât mai multe puncte iar la final să tragem linie. Pe noi ne-a avantajat terenul, fiind desfundat şi greu, în schimb pe oaspeţi i-a dezavantajat. Puteam închide meciul în prima repriză, când am ratat un 11 metri şi o mare ocazie, unu la unu cu portarul. Felicit toată echipa pentru efortul depus!”

*

Unirea Tomnatic – Voinţa Biled 6-1 (3-1)

Au marcat: Florin Sandu (în minutele 13 şi 24), Emanuel Pătraşcu (min. 35 şi 65), Samuel Timofte (min. 67) şi Florin Ardelean (min. 92 – din lovitură de la 11 metri), respectiv Raul Brustureanu (min. 9).

Antrenorul-jucător Leonard Naidin a folosit următorii jucători: Ciocani – Ardelean, Piloiu, Doda, Antemie, Naidin, Sîrbu, Nemiteanu, Timofte, Pătraşcu, Sandu.

Au mai jucat: Răzvan Popaluca, Taciuc, Oros şi Alexandru Moricz.

*

AS FC Bazoşu Vechi – CSM II Lugoj 5-2 (2-1). Gazdele și-au egalat recordul de goluri marcate într-un meci din acest campionat, principal artizan al nou-promovaților fiind astăzi Cristian Radu, cu 4 reușite în minutele 25, 35, 48 şi 57, completat de Eugen Pistriţu (min. 52), după ce Andrei Sărăcin a deschis scorul în minutul 8 din lovitură de la 11 metri iar Alexandru Belu a ”închis” tabela de marcaj în minutul 87.

Rezultatele etapei a 19-a și clasamentul actualizat, plus programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

The post Divizia D Timiș: duminica gazdelor. Cristian Radu, 4 goluri appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*