Divizia D Timiș: Progresul Gătaia – Unirea Tomnatic 0-1

Nou-promovata CS Unirea Tomnatic a câștigat în premieră în această seară și în deplasare, la căderea de cortină peste runda intermediară în Divizia D Timiș, revanșându-se astfel pentru usturătorul eșec din prima ieșire, 8-2 pentru Voința la Biled.

Depășită marți seară acasă de prim-divizionara ACS Poli cu 0-3 într-un joc de verificare, CS Unirea Tomnatic a triumfat în schimb astăzi de la ora 18 în întâlnirea oficială pe puncte de la încheierea etapei a IV-a în liga a patra timișeană, pricinuindu-le celor de la Progresul Gătaia a doua înfrângere pe teren propriu cu același 0-1.

Progresul Gătaia – CS Unirea Tomnatic s-a încheiat 0-1 (0-0), Alexandru Vlăduți înscriind unicul gol al partidei în minutul 58, dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri, expediată în vinclu.

Cei din Gătaia, depășiți la limită și în weekend, cu 3-2 la Făget, și-au creat 3-4 bune oportunități de a deschide scorul în repriza I, ratate însă de Aioanei, Olar și Gavrilă, însă au suferit o cădere fizică în partea secundă, în cursul căreia vizitatorii au pus stăpânire pe joc și doar intervențiile portarului Bota au menținut acest handicap limită.

Progresul a rămas astfel doar cu victoria din runda inaugurală, 2-1 acasă cu CS Avântul Periam, pe când CS Unirea a acumulat 7 puncte, dat fiind și cele adjudecate acasă în victoria cu 4-1 cu AS Murani și remiza din weekend, 1-1 cu ACS Dumbrăvița.

Cosmin Șușman a apelat pentru Progresul la Bota – Robotă, Mincu, Sladics, Gavrilă – Pele, Suciu, Chișozan, Aioanei, Olar, Burdan.

Au mai jucat: Jinga și Seculin.

Rezerve: Haidu, Prodana, Verdeș și Belețescu.

Unirea Tomnatic: Ciocani – Antemie, Cosmin Șușman, Ardelean, Alexandru, Postolache, Vlăduți, Handolescu, Sîrbu, Sabău, Lungu.

Rezerve la start: Haiser, Boboiciov, Tcaciuc, Hoța și Bîrlă.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Daniel Pașca, Roxana Cismaș-Malac. Observatori: Nicolae Pleșa și Daniel Iovan.

Rezultatele rundei a IV-a, programul celei viitoare și clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă. Vom reveni în timp util și cu programul și arbitrii etapei din weekend, etapă ce începe vineri.

The post Divizia D Timiș: Progresul Gătaia – Unirea Tomnatic 0-1 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*