Divizia D Timiș: rezultatele etapei a III-a de duminică de la ora 18. Făget – Biled, reprogramat pe 5 septembrie

Iată rezultatele şi marcatorii ultimelor patru jocuri care s-au disputat astăzi de la ora 18 în cadrul etapei a treia din Divizia D Timiș…

AS Seceani – Voinţa Biled 2-2 (2-1)

Au marcat: Petru Râmneanţu (min. 3), Laurenţiu Berar (min. 33, din lovitură de la 11 metri), respectiv Florin Sandu (min. 5) şi Rareş Blaga (min. 80).

Alin Roşu, de la gazde, a fost eliminat în minutul 38 de arbitrul Raul Ciev pentru al doilea cartonaș galben primit pentru simulare, primul primindu-l pentru un fault comis cu 10 minute înainte.

Cu patru minute înainte de pauză, portarul Nicuşor Bogdan a ratat o lovitură de la 11 metri. Rareş Blaga a egalat pentru echipa sa în mitanul secund cu zece minute înainte de final.

Progresul 1906 Ciacova – ACS Murani 3-4 (1-1)

Au marcat: Paul Leonte (min. 19), Raul Iţu (min. 75 și 80) respectiv Stelian Argatu (min. 13) şi Raul Costescu în minutele 48, 54 și 60, un hat-trick.

AS FC Bazoşu Vechi – ACS Maşloc 5-0 (2-0)

Au marcat: Eugen Pistriţu (min. 20), Andrei Achimov (min. 45+2), Denis Vînătu (min. 78), Cristian Radu (min. 83) şi Ciprian Militar (min. 85).

Unirea Tomnatic – ACS Dumbrăviţa 1-1 (0-0)

Au marcat: Adrian Hoţa (min. 77) respectiv Deian Pecarov (min. 55).

Jocul din etapa I AS Arsenal Flacăra Făget – Voința Biled a fost reprogramat pentru data de 5 septembrie de la ora 17, întrucât oaspeţii au motivat imposibilitatea prezentării de la acest meci.

Doi jucători de la Pobeda Dudeştii Vechi au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină a AJF Timiș, și anume Cosmin Bogdan, pe trei etape și 200 de lei amendă, şi Marius Demian, pentru şase etape şi 400 de lei amendă, primul, pentru cartonaşul roşu primit la meciul disputat cu Voința Maşloc, cel de-al doilea pentru injurii şi ameninţări aduse oficialilor la sfârşitul meciului Voința Maşloc – Pobeda Dudeştii Vechi, câştigat de bulgari la limită, cu 0-1, în etapa a doua.

 

The post Divizia D Timiș: rezultatele etapei a III-a de duminică de la ora 18. Făget – Biled, reprogramat pe 5 septembrie appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*