Doar Balauru și Hora rămân în afara lotului utist pentru…coronavirus, însă și jucătorii negativați au șanse mici să se deplaseze la Botoșani

Etapă favorabilă „Bătrânei Doamne” a fotbalului, care, cu ocazia primului succes pe teren propriu al campionatului (1-0 cu Chindia), a ajuns pe loc de play-off în Casa Liga 1. Sâmbătă, arădenii au meci pentru locul 5 la Botoșani, cu formația lui Marius Croitoru, care și-a mai revenit din pumnii încasați acasă cu Chindia și la Cluj odată cu succesul de la Mediaș și are exact punctajul arădenilor – 11 puncte, dar +2 la golaveraj, față de +1 al „roș-albilor”.

Fiindcă lotul utist s-a testat săptămâna trecută și nu au mai apărut simptome în ultimele zile,  cei care au făcut „tamponul” ieri au fost doar fotbaliștii descoperiți infectați în urmă cu 11 zile.  Veștile sunt, în general, bune pentru arădeni, în sensul că fundașii Ilie, Tomozei și Melinte s-au negativ. Portarul Balauru e neconcludent, în timp ce antrenorul său, Gabi Vasiliu, se poate întoarce în iarbă pentru a lucra cu Iacob și Moldovan. Ioan Hora nu a fost retestat, fiindcă el ieșise pozitiv doar joi, astfel că absența sa e certă pentru jocul din Moldova. De altfel, e greu de crezut că Laszlo Balint va apela și la vreunul dintre Tomozei, Melinte și Ilie, care revin treptat în grup după câteva zile de pauză totală, în care au prezentat și simptome specifice virusului SARS-CoV-2.

Prin urmare, lotul ce va pleca joi spre Botoșani, cu escală la Bistrița, va fi – probabil – același cu cel care a înfruntat sâmbătă teamul lui Săndoi. Pleașcă rămâne accidentat, iar David Miculescu resimte și el dureri aproape de zona inghinală și va pleca cel mult din postura de rezervă.

0
0

Articolul Doar Balauru și Hora rămân în afara lotului utist pentru…coronavirus, însă și jucătorii negativați au șanse mici să se deplaseze la Botoșani apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*