Doar cazuri vechi de COVID, utiștii au „verde” pentru deplasarea de la Pitești

Conform protocolului, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc s-a testat pentru coronavirus cu cel puțin 7 zile înainte de următorul meci oficial din Casa Liga 1, cel de vineri, de la Pitești, cu FC Argeș. S-a întâmplat în această dimineață, iar rezultatele au venit la orele serii și nu au evidențiat noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, ci e vorba doar despre cazuri mai vechi ce vizează juniori pe care – oricum – Laszlo Balint nu va conta prea curând. Este vorba despre Miculescu, Oroian și Isac, care nu pot reveni încă alături de colegi.

Iată și anunțul oficial al grupării fanion a Aradului: ”În dimineața zilei de 5 septembrie, jucătorii, staff-ul tehnic și staff-ul auxiliar al clubului UTA au susținut o nouă testare Covid, cea de-a unsprezecea de la data instaurării protocolului. Rezultatele au sosit în această seară și sunt negative.  Excepție fac trei dintre persoanele diagnosticate anterior cu rezultat pozitiv. Din totalul de șase persoane pozitive, trei sunt acum negative și reintegrate în programul echipei. Două rezultate sunt tot pozitive, în timp ce unul este neconcludent. Până la o nouă testare, cele trei persoane rămân în afara circuitului”.

Prin urmare, față de precedenta testare, doar Opric ar trebui să revină în grup, dacă nu va fi împrumutat la o formație de Liga 3-a, așa  cum se discuta înainte de a se infecta cu coronavirus. Pașcu a fost deja împrumutat la Cermei, iar Hrezdac este în proces de recuperare după operația de refacere a ligamentelor încrucișate din luna martie a acestui an.

0
0

Articolul Doar cazuri vechi de COVID, utiștii au „verde” pentru deplasarea de la Pitești apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*