Doar egal pentru CFR Cluj la Iaşi, iar feroviarii rămân la două puncte de FCSB. Duminică, finala pentru titlu la Bucureşti

CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu Poli Iaşi, după un joc în care a fost cu adevărat ofensivă doar în ultima jumătate de oră.

Astfel, ardelenii au ratat şansa de a o egala pe FCSB în fruntea clasamentului, echipă împotriva căreia va juca duminică, pe Arena Naţională.

CFR-ul avea nevoie de victorie la Iaşi, dar moldovenii au fost cei care au început tare meciul. Frăsinescu a lovit bara după numai cinci minute, un prim avertisment pentru elevii lui Dan Petrescu.

Veştile proaste au apărut şi la accidentarea lui Boli, dar prima repriză a fost îndulcită pentru feroviari de golul lui Ţucudean. Ardelenii au fost extrem de pragmatici în prima parte, iar totul părea să curgă în favoarea lor şi imediat după pauză, atunci când ieşenii au ratat două şanse mari de egalare.

Omrani putea aduce liniştea în jocul colegilor săi, dar a ratat o şansă uriaşă cu capul, după care ieşenii au egalat exact ca în tur, printr-un penalty executat de Cristea, dar contestat vehement de feroviari. Cu jumătate de oră rămasă de jucat, CFR-iştii s-au aruncat în atac, însă imprecizia la finalizare i-a trădat pe alb-vişinii, mai ales la execuţiile lui Mailat şi Bordeianu.

Presiunea la poarta moldovenilor a crescut odată cu trecerea timpului, însă acest lucru nu a adus şi golul pentru CFR, care a terminat 1-1 şi rămâne la două puncte în spatele FCSB-ului, cu meciul decisiv pentru titlu duminică.

Poli Iaşi

Au mai intrat: Jagodinskis, Danale, Ştefănescu. Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj

Au mai intrat: Mureşan, Mailat, Costache. Antrenor: Dan Petrescu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*