Doar Zele a marcat pentru Seleționata Aradului în nocturna de pe „Dan Păltinișanu”

După 2-2 în urmă cu o săptămână pe „Motorul”, din Arad, selecționatele județelor Timiș și Arad s-au duelat și pe Bega. Reflectoarele arenei „Dan Păltinișanu” s-au aprins aseară pentru jocul ce avea să fie câștigat la limită de gazde. Caius Marta a marcat până la pauză, iar Edi Zele a egalat după 62 de minute de joc, după o lovitură liberă executată perfect de la 25 de metri lateral dreapta. Bogdan Moroșan a fost cel care a adus victoria pentru băieții lui Daniel Vasilcin.

Selecționerii Aradului, Cristi Sculici și Sandu Gaica sperau să conteze pe un lot mai stufos, dar: „Din aproximativ 50 de jucători pe care am intenționat să-i selecționăm pentru cele două partide, de abia am adunat 17 pentru jocul de la Arad și 15 pentru cel de la Timișoara. Sperăm ca astfel de acțiuni să fie ceva mai dese la anul, ideea fiind să coborâm limita de vârstă la Under 23 și chiar Under 21 pentru ca acești jucători să fie remarcați de echipele din eșaloanele superioare. Pentru cei care au jucat miercuri seara a fost o experiență plăcută, nu ajunge oricine să joace în nocturnă, pe <<Dan Păltinișanu>>”, a spus Sculici.

Ca și la Arad, cele două echipe au avut parte de o repriză a treia succintă, destinată mai degrabă socializării. Delegația „roș-albilor” a fost condusă de Vasile Rad, secretarul AJF Arad.

Formații:

Timiș: Ciui – Artimon, Gălan, Solomon, Fridrich – Neagoie, Marta, Trandu, Kayondo – Vucea, Radovan. Au mai jucat: Bogdan, Moroșan, Gălățan, Szalkai, Șultz şi Stoica. Selecționer: Daniel Vasilcin.

Arad: Mucha (60 Mureșan) – Balint, Teședan, Pascu, Hulbăr – Zdrențan (70 Sabău) – Florea, Avrămuțiu, Zele, Vereș (60 Ruja) – Don (Spătaru). Selecționeri: Cristian Sculici și Sandu Gaica. Observator AJF: Vasile Rad.

0
0

Articolul Doar Zele a marcat pentru Seleționata Aradului în nocturna de pe „Dan Păltinișanu” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*