DOBRA aloca fondurile publice pentru proiectele culturale si sportive dupa dezbateri in cadrul unor sedinte publice. BOLDEA o face pe ascuns, de pe o zi pe alta, sau ori de cate ori e nevoie ca vreo petrecere sa fie platita din bani publici!

La nivelul Consiliului Judetean Timis au fost elaborate, la finalul anului trecut, doua proiecte de hotarare referitoare la criteriile de selectie si la evaluarea proiectelor culturale si sportive care vor fi finantate in 2018 din fonduri publice nerambursabile.

In cursul acestei saptamani organizam, la Palatul Administrativ, doua sedinte publice, pentru analiza si dezbaterea, atat a Ghidului de eligibilitate pentru finantarea proiectelor culturale, cat si a Ghidului de eligibilitate pentru finantarea proiectelor sportive in 2018. Doresc sa gasim cea mai eficienta modalitate de selectare a acelor evenimente si actiuni pentru care pe parcursul acestui an vom aloca fonduri publice“, a precizat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

 

Astfel, in baza Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Consiliul Judetean Timis organizeaza miercuri, 10 ianuarie 2018, ora 12.00, in Sala Revolutiei, sedinta publica avand ca tema Ghidul de eligibilitate pentru finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor culturale pe anul 2018 in Judetul Timis, iar joi, 11 ianuarie 2018, ora 12.00, in Sala Revolutiei, sedinta publica avand ca tema Ghidul de eligibilitate pentru finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor sportive pe anul 2018 in Judetul Timis.

Anunturile privind elaborarea celor doua proiecte de hotarare au fost postate la inceputul lunii decembrie 2017 pe site-ul propriu al institutiei:
http://www.cjtimis.ro/upload/Anunt%20Ghid%20Sport_3.pdf

http://www.cjtimis.ro/upload/Anunt%20Ghid%20Cultura_2.pdf

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*