Doi dinamoviști celebri se implică în proiectul suporterilor de a prelua clubul de la Ionuț Negoiță

În acest început de an, fanii dinamoviști au lansat proiectul „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, care își propune să devină acționar principal la SC FC Dinamo 1948 SA și să aibă principalul rol în stabilirea echipei de conducere a grupării din Ștefan cel Mare.

Se pare că în spatele acestui plan se află două nume mari din istoria clubului, Ioan Andone și Marius Niculae. Cei doi au criticat de mai multe ori conducerea lui Dinamo și au spus că finanțatorul Ionuț Negoiță a făcut mai multe greșeli, care au dus la situația de acum. În acest moment, Andone și Niculae ar dori să nu iasă în evidență, dar pe măsură ce proiectul ar avansa, ar urma să fie tot mai vocali.

Ioan Andone, fost antrenor și jucător la Dinamo, a spus că susține acest proiect. „Fiul meu s-a întâlnit cu cei de la Asociație de câteva ori. Mi-a vorbit și mie despre planul lor. Le-am zis că se pot baza pe mine, că voi fi și eu membru. Cum să nu? Nu pot uita niciodată Dinamo. Cred că ar avea succes un astfel de proiect. Cred să s-ar potrivi la Dinamo, a declarat „Fălcosul”, pentru gsp.ro.

La rândul său, Marius Niculae a început de curând o carieră în impresariat, iar recent l-a adus pe Marco Ehmann, 17 ani, la Dinamo.

„Se vindeau și pe vremea mea jucători, dar atunci existau mereu înlocuitori. Acum nu vine nimeni în schimb, au doar soluții low-cost. M-am săturat de New Dinamo și de așa numitele proiecte pe termen lung.

I-au adus pe Torje și Palic, doi jucători de mare valoare, dar nu sunt pregătiți sută la sută. Sunt dezamăgit. Nu e normal ca un club ca Dinamo să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Nu cred că s-a mai întâmplat asta vreodată”, a spus, recent, ”Săgeată”.

Articolul Doi dinamoviști celebri se implică în proiectul suporterilor de a prelua clubul de la Ionuț Negoiță apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*