Doi-patru la bare, un unic gol în minutul 100: Pobeda Star Bîşnov – CSC Dumbrăviţa 0-1 (0-0, 0-1). Bălu: ”Trebuia să închidem jocul în timpul regulamentar” Vasilcin, punctul pe i: ”Satisfacţia noastră a fost că ne-am ridicat aproape la nivelul lor, dar noi nu suntem cu fotbalul, noi suntem cu coronavirus”

Liderul Seriei 8 în Liga 3 a debutat cu dreptul în noua ediție a Cupei României, alb-verzii câștigând în deplasare meciul eliminatoriu în manșă unică printr-un unic gol marcat în prima repriză de prelungiri și mergând mai departe în turul 3. Treizeci de minute în plus de joc la mijlocul săptămânii pentru divizionarii ”C” între partide de campionat, într-atât de anevoios au trecut de divizionarii ”D” ”bulgari” pe arena Hristo Stoichkov, într-o partidă cu 6 bare: ACS Pobeda Star Bişnov (Dudeştii Vechi) – CSC Dumbrăviţa  0-1 (0-0, 0-1).

După ce în etapa anterioară a Cupei României ”bulgarii” au avut o misiune mai uşoară în faţa junilor de la Fortuna Becicherecu Mic, de această dată au dat de o nucă mai tare, ”verzii” lui Sorin Bălu, care au dominat şi au trimis de 4 ori mingea în bară, prin Mura (minutele 26 şi 43), Ferţu(min 66) şi Coroiu (min 77).

Gazdele fără meciuri de campionat în picioare au nimerit bara de două ori în meciul de la ora 16:30, prin Costescu (min. 32) şi în prelungiri, la 0-1, prin Grigore (min. 105).

După ce în minutul 100, la o combinaţie Făgărăşanu – Ferţu în careul de 16 metri, ultimul a înscris din 6 metri golul calificării echipei sale.

Pe final, Pobeda a avut cea mai mare ocazie în minutul 118, când Costescu a scăpat singur spre poartă, şutând din careul mare, dar Miklos a respins mingea, ricoșată spre Grigore, şut de la 13 metri în portar.

Întreaga echipă a Dumbrăviței a dedicat această calificare portarului Robert Miklos, care a împlinit 21 de primăveri.

Pobeda: Gheorghe Stoianov (cpt.) – Raul Boboiciov (min. 118, Ioan Kalapis), Marius Matei, Răzvan Popovici, Valentin Grigore – Raul Briciu, Rocky Tranculov (min. 78, Toni Ciocan), Marius Sîrbu, Daniel Vasilcin – Flavius Tulcan (min. 70, Toma Budur), Raul Costescu.

Antrenor-jucător: Daniel Vasilcin.

Pe bancă: Dragan Babuşcov, Ioan Ciocani, Ioan Boboiciov.

CSC Dumbrăviţa: Robert Miklos (cpt) – Mihai Udrea, Eduard Soare, Bogdan David, Dragoş Coroiu, Andrei Ştefan (min. 80, Cristian Podină), Bogdan Ferţu (min. 115, Răzvan Morariu), Petrişor Jichici, Alexandru Pituc (min. 70, Răzvan Andrei), Andrei Mura (min. 70, Răzvan Rus), Marco Enciu (min. 80, Andrei  Făgărășanu).

Antrenor: Sorin Bălu.

Rezerve: Mădălin Smaranda – Laurenţiu Telescu. Au lipsit: Octavian Drăghici şi Costel Zurbagiu.

Au arbitrat: Claudiu Ştef (Târgu Mureş) – George Suciu (Câmpia Turzii) şi Bogdan Gireadă (Oradea). Delegat de joc Ionel Poclid (Timişoara).

Daniel Vasilcin (Pobeda): ”Am fost dominaţi de o echipă foarte bună, dar am reuşit să încheiem cele 90 de minute fără gol. Chiar dacă nu am reuşit să ne calificăm, satisfacţia noastră a fost că ne-am ridicat aproape la nivelul lor, dar noi nu suntem cu fotbalul, noi suntem cu coronavirus. Este greu acum fără antrenament, nu ai cum să ai performanţă”.

Sorin Bălu (CSC Dumbrăviţa): ”A fost un meci specific Cupei, dominat de echipa noastră; trebuia să închidem jocul în timpul regulamentar. Datorită ratărilor am ajuns în prelungiri dar în final am câştigat”.

The post Doi-patru la bare, un unic gol în minutul 100: Pobeda Star Bîşnov – CSC Dumbrăviţa 0-1 (0-0, 0-1). Bălu: ”Trebuia să închidem jocul în timpul regulamentar” Vasilcin, punctul pe i: ”Satisfacţia noastră a fost că ne-am ridicat aproape la nivelul lor, dar noi nu suntem cu fotbalul, noi suntem cu coronavirus” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*