Doi sportivi de la CS Brazi, în cantonament cu echipa României de beach handball

Petre Apostol

Doi dintre jucătorii echipei de juniori III de la CS Brazi, Valentin Dincă (în foto, alături de antrenorul Cristian Dumitru) şi Alexandru Grigore, au fost convocaţi la un cantonament de pregătire şi selecţie în vederea formării lotului naţional de juniori B la beach handball.
Cantonamentul organizat de Federaţia Română de Handbal va avea loc săptămâna viitoare, în staţiunea Venus, iar în urma acţiunii se va stabili componenţa selecţionatei care va reprezenta România la viitorul Campionat European de Beach Handball.
Sportivii pregătiţi de Cristian Dumitru au contribuit, în acest sezon, la calificarea echipei CS Brazi în Grupele „Valoare” la juniori III, iar din sezonul viitor vor trece la categoria juniori II.
CS Brazi este unul dintre puţinele cluburi din ţară care se dezvoltă şi pe latura de beach handball, urcând de două ori pe podiumul de premiere la Campionatele Naţionale, în 2017 obţinând medaliile de argint la juniori B, iar anul trecut s-a întors cu bronz de pe Litoral la juniori A. În plus, în urmă cu doi ani, clubul prahovean a avut şi un jucător în lotul naţional de juniori care a participat la Campionatele Europene, anume Mihnea Mihăilescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*