Doi tineri din Borşa reţinuţi de poliţişti la scurt timp pentru tâlhărie calificată şi tentativă la viol

La scurt timp de la sesizarea unei tâlhării activităţile de cercetare şi investigare desfăşurate cu operativitate de poliţiştii din Borşa au dus la identificarea a doi tineri bănuiţi de comiterea faptei. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ieri dimineaţă, la ora 07.20, o femeie din Borşa a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că în cursul nopţii două persoane mascate au intrat în locuinţa sa de pe strada Avram Iancu şi i-au sustras prin violenţă 200 de lei. În urma sesizării, poliţiştii au identificat-o pe victimă, o femeie în vârstă de 79 de ani, şi au demarat activităţi specifice de identificare şi tragere la răspundere a autorilor. Aseară, în jurul orei 19.00, au fost identificaţi doi tineri de 18 respectiv 27, din oraş, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la viol.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*