DOLIU în CINEMATOGRAFIA mondială! Era considerată CEA MAI DE SUCCES actriţă! A jucat în aproape 300 de FILME

Sridevi Kapoor, considerată cea mai de succes actriță de la Bollywood a murit la vârsta de 54 de ani. Actrița a decedat sâmbătă, în timp ce se afla în Dubai pentru nunta unui neopot. Sfârșitul starului a fost provocat de un stop cardiac.

La scurt timp după aflarea veştii, sute de oameni s-au adunat în faţa casei din Mumbai a actriţei pentru a-i aduce omagii, în timp ce lideri politici, printre care premierul Indiei şi primarul Londrei, şi staruri de la Bollywood şi-au exprimat regretul, declarându-se şocaţi, scrie adevarul.ro.

Sridevi şi-a început cariera încă de la vârsta de patru ani, iar la 13 ani a fost distribuită în rolul unei femei complicate care vrea să răzbune moartea iubitului.

De la începutul anilor ’70 şi până la finalul anilor ’90 a reuşit să fie una dintre puţinele actriţe capabile de un succes uriaş de box office fără sprijinul unui personaj masculin. În cele cinci decenii de carieră, Sridevi a jucat în aproape 300 de filme, printre care clasicele „Mr. India“, „Chandni“, „ChaalBaaz“, „Sadma“, „Lamhe“ şi „Moments“ conform b1.ro.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*