Doliu în familia Reghecampf. S-a stins din viață tatăl fostului stelist

Hary Reghecampf a pierdut astăzi lupta cu viața. Tatăl antrenorului de la Al Wahda a decedat astăzi, după o suferință de câțiva ani. În 2015, Hary Reghecampf a suferit un atac cerebral, care i-a paralizat aproape tot corpul. Problemele cu diabetul s-au acutizat și ele în ultimii ani. Reghecampf sr. și-a petrecut ultimele zile ale vieții în spital, iar duminică dimineață organismul său a cedat. În urmă cu mai bine de cinci ani, tatăl lui Laurențiu spunea că este fericit și mulțumit, imediat după ce fiul său prelua funcția de antrenor la Steaua București: “Domnule, eu am avut trei visuri în viaţă: să am un băiat, să joace fotbal la Steaua şi să ajungă antrenor la această echipă. Toate mi s-au îndeplinit, mă pot duce liniştit”, spunea Hary în 2012. Laurențiu Reghecampf se întoarce astăzi din Emirate, acasă la Târgoviște, pentru a își conduce părintele pe ultimul drum.

DB-sport.ro adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate. În urmă cu câteva zile, un alt deces a îndoliat lumea sportului dâmbovițean: la nici 50 de ani, soția lui Laurențiu Nistor, Liliana, a fost răpusă de o boală teribilă.

“I-am cinstit pe toţi vecinii când am aflat vestea cea mare, că Laur a ajuns antrenor la Steaua. Vă spun sincer că, de vreo trei zile, mă culc plângând şi mă trezesc tot plângând. De fericire” – Hary Reghecampf în 2012, pentru libertatea.ro

The post Doliu în familia Reghecampf. S-a stins din viață tatăl fostului stelist appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*