Doliu în muzica din România. O cunoscută artistă, găsită moartă în casă

Veste tragică pentru lumea artistică din România. Soprana Adriana Mesteș a fost găsită fără suflare în locuința sa din Capitală. Oamenii legii au fost alarmați de vecinii care au sesizat un miros puternic de cadavru venind din apartamentul femeii.

Polițiștii au spart ușa apartamentului în care locuia Adriana Mesteș și au găsit-o fără suflare. Vecinii artistei au povestit că de 3 zile simțeau un miros urât venind din locuința sa. În momentul în care au pătruns în apartamentul sopranei oamenii legii au găsit mizerie, potrivit Cancan.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Pe contul său de Facebook, aceasta fusese activă în urmă cu 6 zile, atunci când făcuse și ultima postare, un scurt clip video cu păsări de tot felul. „Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …” a scris soprana, în ultima ei postare. Se pare că acesta părăsise Opera în urmă cu 15 ani.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Moartea Adrianei Mesteș se aseamănă foarte mult cu morțile lui Costin Mărculescu și Cristinei Țopescu. Toți trei erau mari iubitori de animale, toți trei au murit singuri și au fost descoperiți în stare de putrefacție, după câteva zile de la tragedie.

Pentru moment, nu se cunosc cauzele morții sopranei Adriana Mesteș. Despre aceasta, vecinii spun că nu mai răspundea la ușă de zile bune și locuia singură.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*