Doliu în muzica populară românească: S-a stins din viaţă chiar de Paşte. VIDEO

Doliu în muzica populară românească: S-a stins din viaţă chiar de Paşte, după o lungă suferinţă: „Era confuză, avea febră 39…”
Cântăreața de muzică populară Ana Maria Gheorghițoaia a murit. Avea doar 10 ani și i-a cucerit pe toți cu talentul ei. Micuța a stat în comă mai multe zile, după ce medicii îi prescrisese tratament pentru viroză.
Pe 2 aprilie, părinții au dus-o pe fetiță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Rovinari. De acolo, Ana Maria Gheorghițoaia a fost transferată la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, potrivit România TV

“Era confuză. Au chemat infecționistul, au chemat neurologul. A fost dusă pe ATI, a făcut convulsii tonico-clonice, cu febră 39, și după aceea s-a stabilit să fie transferată la București, la ‘Marie Curie’. Am înțeles că, deocamdată, starea este staționară. Este tot în comă, dar foarte multe nu știm. A fost o suspiciune de encefalită, cu lichid clar. Ulterior s-a stabilit că este o encefalită acută”, a precizat joi pentru pandurul.ro, dr. Larisa Panduru, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Micuța a fost transferată la spitalul Marie Curie din București, unde s-a stins din viață sâmbătă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*